"> ', { 'anonymize_ip': true });
Barbeque

Vaderdag

×

Plaats onderaan de pagina uw online bestelling

Geniet van de ruige smaken van de BBQ deze vaderdag. Wij hebben heerlijke BBQ en Beer arrangementen voor u samengesteld.

Bekijk brochure

Verras je vader met een heerlijk BBQ pakket met heerlijke bieren van Stadsbrouwerij Veenendaal.

Afwijkende eetgewoonte

Heeft u afwijkende eetgewoonte of speciale wensen? Geef het ons aan en wij maken in overleg met u een passend menuvoorstel. Geef uw bestelling door of stel uw vraag via info@demaescateringservice.nl.

Bestellen

U kunt uw bestelling doorgeven via onderstaand bestel systeem. Via de telefoon 0318- 555 879 of via info@demaescateringservice.nl mag uiteraard ook. U kunt online bestellen tot uiterlijk zaterdag 20 juni 16:00. Daarna graag telefonisch in overleg.
Wij komen het pakket op zondag bezorgen tussen 15:00 uur en 17:00, ook in overleg met u.

Bezorgen of afhalen

U kunt uw gekozen pakket bij ons komen afhalen maar komen het ook graag bij u bezorgen. In Veenendaal doen wij dit kosteloos vanaf €47,50, buiten Veenendaal komen er wel kosten bij. Dit doen wij graag in overleg met u.
U kunt online bij ons bestellen via onderstaand bestelsysteem. Bestelt u voor levering buiten Veenendaal, kies dan voor betaalwijze overschrijving, dan nemen wij nog even contact met u op voor de bezorgkosten.

Onze tijden:
Kantoor ma/vrij: 08:00 – 18:00
Zaterdag: Op afspraak
Catering: 7 dagen p/w
Gratis bezorgd in Veenendaal vanaf € 47,50.
Bezorging door heel Nederland mogelijk.
Zijdevlinderhoek 9
3905 KC Veenendaal
0318 – 555 876
info@demaescateringservice.nl

Klantervaringen

Barbara van Laere
Barbara van Laere
2021-08-13
Alles heel goed geregeld, heel lekker en verzorgd eten !
Peter Verbaas
Peter Verbaas
2021-02-04
Geweldige service, hadden een Bosmenu besteld en laten bezorgen in Landal park. Allemaal volgens afspraak en bijzonder gode verzorgd. En lekker........ we raden het iedereen aan
Eef A
Eef A
2021-01-25
Wat een fantastisch bedrijf! Top service, heerlijk eten, professioneel en super snel :)
Neem contact op met DeMaes Cateringservice

Over ons

Om van uw ontvangst een succes te maken spreken wij u graag persoonlijk over uw wensen. U heeft het voor het zeggen en wij vullen het in. Op de juiste locatie, met de beste ingrediënten, perfect uitgevoerd door gastvrije en bekwame medewerkers. Onze smaak is eenvoudig, we willen altijd het beste. Wij zijn niet voor niets een begrip voor catering in Veenendaal, Ede, Wageningen, Bennekom, en omstreken.

DeMaes Cateringservice