"> ', { 'anonymize_ip': true });
Bedrijfscatering DeMaes Cateringservice

Bedrijfscatering regio Veenendaal

Van een lekker ontbijtje voor uw personeel, tot doorwerkmaaltijden en complete 7 gangen menu's. Onze bedrijfscatering is al 26 jaar een begrip in Veenendaal en omstreken.

Vraag offerte aan Neem contact op
×
Onze tijden:
Kantoor ma/vrij: 08:00 – 18:00
Zaterdag: Op afspraak
Catering: 7 dagen p/w
Gratis bezorgd in Veenendaal vanaf € 47,50.
Bezorging door heel Nederland mogelijk.
Zijdevlinderhoek 9
3905 KC Veenendaal
0318 – 555 876
info@demaescateringservice.nl
Bedrijfscatering Veenendaal Ede en omgeving

Bedrijfscatering Veenendaal

Al ruim 26 jaar verzorgt DeMaes Cateringservice graag de bedrijfscatering in onder andere Veenendaal, Ede, Rhenen en Wageningen. Van live cooking tot thuiswerk lunches of bedrijfsrestaurant wij verzorgen het graag. Van één persoon tot aan 7 gangen. Alles tot in de puntjes verzorgd. Meer informatie of bestellen? Bekijk onze online menu’s of neem contact met ons op.

Neem contact op

Bedrijfscatering Veenendaal Persoonlijke service

Bedrijfscatering Veenendaal met persoonlijke service

Bedrijfscatering in regio Veenendaal met de beste service. Van bedrijfsrestaurant tot aan bedrijfsreceptie voor 250 personen, DeMaes Cateringservice verzorgt het graag voor u! Elke bijeenkomst valt of staat met een goede planning. Wij denken graag met u mee tijdens het gehele traject om, naast de culinaire invulling, u ook persoonlijk advies te geven over het verdere verloop van uw evenement. Met onze ruime ervaring op dit gebied bieden wij goede oplossingen en kunnen u compleet ontzorgen.

Vraag offerte aan

(Relatie) evenementen bedrijfscatering veenendaal en omstreken

(Relatie) evenementen

Een relatie evenement is de ideale manier om uw (zakelijke) relatie te ontmoeten en om elkaar te inspireren, dit kan zowel online als offline. Wij verzorgen bedrijfscatering in omgeving Veenendaal van 5 tot 500 personen! DeMaes Cateringservice heeft de kennis en middelen in huis om uw evenement tot een groot succes te maken. Wij bieden diverse arrangementen aan zoals buffetten, walking diner, en live cooking. Middels onze partyverhuur service hebben wij bijna alle middelen zelf in huis om snel te kunnen schakelen. Ook voor online sessies kunnen bieden wij diverse mogelijkheden aan; zo bezorgen wij thuiswerk lunches, tapas boxen en ontbijtservice. Door heel Nederland bezorgt voor het door u gewenst tijdstip. Een online meeting is nog nooit zo smakelijk geweest!

Vraag een offerte

De specialisten van DeMaes Cateringservice

Onze tijden:
Kantoor ma/vrij: 08:00 – 18:00
Zaterdag: Op afspraak
Catering: 7 dagen p/w
Gratis bezorgd in Veenendaal vanaf € 47,50.
Bezorging door heel Nederland mogelijk.
Zijdevlinderhoek 9
3905 KC Veenendaal
0318 – 555 876
info@demaescateringservice.nl

Klantervaringen

Barbara van Laere
Barbara van Laere
2021-08-13
Alles heel goed geregeld, heel lekker en verzorgd eten !
Peter Verbaas
Peter Verbaas
2021-02-04
Geweldige service, hadden een Bosmenu besteld en laten bezorgen in Landal park. Allemaal volgens afspraak en bijzonder gode verzorgd. En lekker........ we raden het iedereen aan
Eef A
Eef A
2021-01-25
Wat een fantastisch bedrijf! Top service, heerlijk eten, professioneel en super snel 🙂
Neem contact op met DeMaes Cateringservice

Over ons

Om van uw ontvangst een succes te maken spreken wij u graag persoonlijk over uw wensen. U heeft het voor het zeggen en wij vullen het in. Op de juiste locatie, met de beste ingrediënten, perfect uitgevoerd door gastvrije en bekwame medewerkers. Onze smaak is eenvoudig, we willen altijd het beste. Wij zijn niet voor niets een begrip voor catering in Veenendaal, Ede, Wageningen, Bennekom, en omstreken.

DeMaes Cateringservice