"> ', { 'anonymize_ip': true });
DeMaes Cateringservice Veenendaal

Evenementen

×

Evenementen catering

DeMaes Cateringservice specialiseert zich al jaren in professionele, zakelijke evenementen catering. Wij zijn trots dat wij een aantal van de volgende zakenrelaties tot onze vaste opdrachtgevers mogen rekenen: Boot organiserend Ingenieursburo, AXA security, Lantor, Tempur Sealy BeNeLux en Lukkien Film Production.

Vodafone Connectrun 2017, 2018 en 2019

Drie jaar op rij heeft DeMaes Cateringservice de culinaire en facilitaire invulling mogen geven voor 600 gasten bij de Vodafone Connectrun. Deze prachtige opdracht bestond uit het accommoderen van ruim 600 hardlopers en fietsers met een ontbijt en bbq catering. Tevens heeft DeMaes Cateringservice ook de gehele facilitaire en logistieke planning verzorgd van tentopbouw, tot parkeerwacht en sanitair voorziening. Een bijzonder geslaagde opdracht met zeer enthousiaste sporters.

Vraag offerte aan

Onze tijden:
Kantoor ma/vrij: 08:00 – 18:00
Zaterdag: Op afspraak
Catering: 7 dagen p/w
Gratis bezorgd in Veenendaal vanaf € 47,50.
Bezorging door heel Nederland mogelijk.
Zijdevlinderhoek 9
3905 KC Veenendaal
0318 – 555 876
info@demaescateringservice.nl
Neem contact op met DeMaes Cateringservice

Over ons

Om van uw ontvangst een succes te maken spreken wij u graag persoonlijk over uw wensen. U heeft het voor het zeggen en wij vullen het in. Op de juiste locatie, met de beste ingrediënten, perfect uitgevoerd door gastvrije en bekwame medewerkers. Onze smaak is eenvoudig, we willen altijd het beste.

DeMaes Cateringservice