"> ', { 'anonymize_ip': true });
partyverhuur veenendaal

Partyverhuur Veenendaal

Bent u op zoek naar partyverhuur in Veenendaal? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! De Maes catering is al jaren een begrip in de regio. Al ruim 26 jaar verzorgen wij catering en partyverhuur voor bijeenkomsten, evenementen, feesten en partijen. Wij helpen graag om van uw gelegenheid een succes te maken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Neem contact op Vraag offerte aan
×
Onze tijden:
Kantoor ma/vrij: 08:00 – 18:00
Zaterdag: Op afspraak
Catering: 7 dagen p/w
Gratis bezorgd in Veenendaal vanaf € 47,50.
Bezorging door heel Nederland mogelijk.
Zijdevlinderhoek 9
3905 KC Veenendaal
0318 – 555 876
info@demaescateringservice.nl

Partyverhuur Veenendaal: écht een feestje

Voor een compleet verzorgd feestje in Veenendaal helpen wij u graag verder. Voor zowel kleine als grote feesten zijn wij u graag van dienst. Wij leveren maatwerk om aan al uw wensen te voldoen. Wij kleden uw locatie aan en verzorgen alles tot in de puntjes. Dit doen wij met onze heerlijke catering en complete aankleding van uw locatie. Zo leveren wij tafels, stoelen, glaswerk, borden en bestek, tenten, verwarming, verlichting en veel meer! Met onze partyverhuur in Veenendaal is alles mogelijk. Een partytent met statafels en een heerlijk bbq pakket? Geen enkel probleem. Qua eten hebben wij een breed aanbod van warme buffetten en soepen tot aan BBQ, tapas en lunch. 

Vraag offerte aan

partyverhuur veenendaal service

Het menu voor uw feest

Naast de partyverhuur verzorgen wij ook de catering. Zo kunt u samen met ons het menu samenstellen voor uw partij. Geeft u overdag een feest? Dan voorzien wij u graag van drinken en een luxe lunch. Heeft u juist een avondfeest en bent u opzoek naar hapjes of een diner? Ook dit is mogelijk bij DeMaes Catering. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden. Wij denken graag mee en geven persoonlijk culinair advies.

partyverhuur veenendaal in de buurt

Partyverhuur in Veenendaal

DeMaes Catering is gevestigd in Veenendaal. Voor partyservice in Veenendaal zijn we dus altijd in de buurt. Heeft u binnenkort een feest en heeft u toch nog wat extra spullen nodig? Wij hebben alles in eigen beheer en kunnen vaak snel schakelen. Last minute toch nog wat extra tafels nodig? Dit is vaak een probleem! Ontvangt u graag een offerte op maat? Vul dan gerust ons contactformulier in of bel naar 0318 – 55 58 76 voor advies op maat.

Vraag offerte aan

Onze tijden:
Kantoor ma/vrij: 08:00 – 18:00
Zaterdag: Op afspraak
Catering: 7 dagen p/w
Gratis bezorgd in Veenendaal vanaf € 47,50.
Bezorging door heel Nederland mogelijk.
Zijdevlinderhoek 9
3905 KC Veenendaal
0318 – 555 876
info@demaescateringservice.nl

Klantervaringen

Barbara van Laere
Barbara van Laere
2021-08-13
Alles heel goed geregeld, heel lekker en verzorgd eten !
Peter Verbaas
Peter Verbaas
2021-02-04
Geweldige service, hadden een Bosmenu besteld en laten bezorgen in Landal park. Allemaal volgens afspraak en bijzonder gode verzorgd. En lekker........ we raden het iedereen aan
Eef A
Eef A
2021-01-25
Wat een fantastisch bedrijf! Top service, heerlijk eten, professioneel en super snel :)
Neem contact op met DeMaes Cateringservice

Over ons

Om van uw ontvangst een succes te maken spreken wij u graag persoonlijk over uw wensen. U heeft het voor het zeggen en wij vullen het in. Op de juiste locatie, met de beste ingrediënten, perfect uitgevoerd door gastvrije en bekwame medewerkers. Onze smaak is eenvoudig, we willen altijd het beste. Wij zijn niet voor niets een begrip voor catering in Veenendaal, Ede, Wageningen, Bennekom, en omstreken.

DeMaes Cateringservice