"> ', { 'anonymize_ip': true });
Bruiloften

Bruiloft catering

Elke bruiloft is een unieke en bijzondere gebeurtenis. Daarbij speelt het culinaire aspect een cruciale rol in het creëren van onvergetelijke momenten. DeMaes Cateringservice begrijpt de magie van de huwelijksdag. Met onze expertise, passie voor voedsel en toewijding aan persoonlijke service, maken we van jouw huwelijksdag de mooiste dag van je leven.

Vraag een offerte aan Neem contact op
×
Bruiloften

Culinaire opties voor bruiloften

Elk bruidspaar is uniek, en zo ook hun culinaire voorkeuren. Bij DeMaes Cateringservice geloven we dat de gerechten die geserveerd worden, een reflectie moeten zijn van jullie persoonlijke smaak en stijl. Daarom bieden we een breed scala aan culinaire mogelijkheden om aan die verwachtingen te voldoen:

Diverse Keuzes: Of je nu in de zomerse zon wilt genieten van een sfeervolle barbecue of je gasten wilt verrassen met een rijkelijk buffet, wij hebben je gedekt. Misschien overweeg je een chiquer walking of sitting dinner? We zijn er om elke culinaire droom te verwezenlijken.

Seizoensgebonden Specialiteiten: Onze menu’s zijn geïnspireerd door de seizoenen. In de zomer draait alles om wokken en barbecueën, terwijl de winter ons herinnert aan de knusheid van dampende stamppotten en warme buffetten. Maar binnen deze seizoensgebonden thema’s bieden we ook flexibiliteit. Zin in iets gedurfd? Wat dacht je van een zomerse zuurkoolstampot met ananas, zelfs bij een sizzling 30°C?

Perfecte Pairings: Het gaat niet alleen om het eten, maar ook om wat je erbij drinkt. Of het nu een vers getapt biertje is of een heerlijk glas goed gekoelde Pinot Blanc uit de Elzas, wij zorgen ervoor dat elk gerecht perfect wordt gecombineerd met een drankje dat de smaken naar een hoger niveau tilt.

Bij DeMaes Cateringservice draait alles om het creëren van een culinaire ervaring die even memorabel is als jullie speciale dag. Met onze expertise en passie voor voedsel zorgen we ervoor dat elk gerecht, elke hap, een blijvende herinnering wordt.

Bruiloft op locatie

Trouwen op eigen locatie

Een perfecte bruiloft gaat verder dan alleen heerlijk eten. Het gaat om de algehele ervaring en sfeer die gecreëerd wordt. Daarom biedt DeMaes Cateringservice niet alleen voortreffelijke culinaire mogelijkheden, maar ook een uitgebreide reeks facilitaire voorzieningen:

Partyverhuurservice: Of jullie nu in een majestueuze tent onder de sterrenhemel willen dineren of een intieme setting binnen prefereren, wij kunnen dat regelen. Van tenten en heaters om de sfeer warm en gezellig te houden tot het fijnste serviesgoed en glaswerk dat elke tafelsetting completeert.

Gedetailleerde aandacht: Onze service strekt zich uit tot in de kleinste details. Denk aan elegante tafelkleden, sfeervolle verlichting en andere decoratieve elementen die bijdragen aan de magie van de dag.

Bediend personeel: Professioneel, vriendelijk en altijd bereid om te helpen. Ons team staat klaar om ervoor te zorgen dat elk aspect van jullie dag naadloos verloopt, van het serveren van hapjes tot het inschenken van champagne.

Met onze facilitaire voorzieningen hoeven jullie je nergens zorgen over te maken. Alles wordt tot in de puntjes geregeld, zodat jullie volledig kunnen genieten van jullie speciale dag.

Verloop bruiloft gesprek

Verloop bruiloft catering

Een succesvolle bruiloftscatering is het resultaat van een nauwe samenwerking tussen het bruidspaar en de cateraar. Bij DeMaes Cateringservice waarderen we open communicatie en samenwerking:

Persoonlijke Afspraak: Het begint allemaal met een gesprek. We nodigen jullie graag uit voor een persoonlijke afspraak, waarbij we de tijd nemen om jullie wensen, ideeën en verwachtingen te bespreken.

Locatiebezoek: Om een volledig beeld te krijgen van de sfeer en logistieke vereisten, komen we graag op de gekozen locatie voor een oriëntatie. Dit helpt ons om alles tot in de puntjes voor te bereiden.

Op maat gemaakte offerte: Op basis van ons gesprek en het locatiebezoek stellen we een op maat gemaakte offerte op, waarbij we rekening houden met jullie budget en specifieke wensen.

Feedbackronde: Wij staan open voor feedback. Als er aspecten zijn in onze voorgestelde aanpak die jullie anders willen, of als er extra wensen zijn, zullen we ons best doen om deze te accommoderen.

De Perfecte Dag: Met alles op zijn plaats en na akkoord op de definitieve plannen, zullen we zorgen voor een vlekkeloze uitvoering op de dag zelf, zodat jullie volledig kunnen genieten.

Neem contact met ons op en begin de reis naar een onvergetelijke culinaire ervaring op jullie bruiloft. Bij DeMaes Cateringservice zijn we er niet alleen om te dienen, maar ook om samen te werken en van jullie speciale dag een culinair meesterwerk te maken.

Bruiloft wokken

Inspirerende bruiloft menu-opties

Het menu is een cruciaal onderdeel van elke bruiloftscatering. Bij DeMaes Cateringservice begrijpen we dit en streven we ernaar om jullie en jullie gasten te verrassen met innovatieve en smaakvolle creaties:

Zomerse Delicatessen: De zomer is een tijd van levendigheid en frisheid, en ons zomerse menu weerspiegelt dat. Denk aan heerlijke wokgerechten, sappige barbecues en zelfs verrassende combinaties zoals zuurkoolstampot met ananas voor de avontuurlijke zielen.

Warme Wintergerechten: Wanneer de temperaturen dalen, zoeken we troost in ons eten. Onze wintermenu’s zijn gevuld met dampende stamppotten, rijke en hartige warme buffetten en andere comfortgerechten die de kou op afstand houden.

Perfecte Drankcombinaties: Een maaltijd is niet compleet zonder de perfecte drank om de smaken aan te vullen. Of je nu zin hebt in een vers getapt biertje of een verfijnd glas Pinot Blanc uit de Elzas, wij hebben de expertise om de perfecte wijn-spijscombinaties te creëren.

Flexibiliteit in Keuze: We begrijpen dat elk bruidspaar unieke wensen en voorkeuren heeft. Daarom bieden we een breed scala aan menu-opties en zijn we altijd bereid om aanpassingen te maken op basis van dieetwensen, allergieën of specifieke culinaire voorkeuren.

Innovatieve Creaties: Ons team van chefs is altijd op zoek naar nieuwe culinaire trends en technieken. Dit betekent dat ons menu voortdurend evolueert en innoveert, waardoor jullie en jullie gasten een unieke en onvergetelijke eetervaring krijgen.

Bij DeMaes Cateringservice draait alles om het creëren van perfecte culinaire momenten. Met onze inspirerende menu-opties zorgen we ervoor dat jullie bruiloft een smaakvolle herinnering wordt die nog vele jaren gekoesterd zal worden.

Testemonials-van-bruiloften

Ervaringen & Testimonials

De echte maatstaf voor de kwaliteit en service van een cateraar ligt in de ervaringen van eerdere klanten. Bij DeMaes Cateringservice hebben we het voorrecht gehad om talloze bruiloften en evenementen te verzorgen, en hier is wat enkele van onze tevreden klanten te zeggen hebben:

Linda & Jeroen: “DeMaes Cateringservice heeft onze bruiloft omgetoverd tot een culinair festijn. Van het eerste gesprek tot de laatste hap, alles was perfect. We kunnen ze niet genoeg bedanken!”

Sophie & Martijn: “Wat een fantastisch team! Ze waren zo flexibel en begrepen precies wat we wilden. Onze gasten praten nog steeds over het heerlijke eten.”

Karin & Peter: “De professionaliteit en passie van het team was duidelijk zichtbaar in elk detail van onze bruiloftscatering. Ze hebben onze dag echt speciaal gemaakt.”

Esther & Tim: “DeMaes gaat niet alleen over eten, maar ook over ervaring. Hun team zorgde ervoor dat alles vlekkeloos verliep en dat elk gerecht een verhaal vertelde.”

De positieve ervaringen van onze klanten spreken voor zich. Bij DeMaes Cateringservice streven we ernaar om niet alleen aan verwachtingen te voldoen, maar ze te overtreffen. Laat ons ook deel uitmaken van jullie verhaal en samen een onvergetelijke dag creëren.

Waarom Maes voor bruiloft

Waarom kiezen voor DeMaes Cateringservice voor bruiloft?

Ervaring die spreekt: Al 26 jaar hebben bruidsparen ons hun vertrouwen geschonken om hun huwelijksfeesten te verrijken met onberispelijke culinaire ervaringen. Onze lange staat van dienst spreekt voor zich, onderstreept door de persoonlijke editorial van eigenaar Dick van der Maas, die zelf een indrukwekkende 40 jaar in de horeca heeft doorgebracht. Met een dergelijk rijkdom aan ervaring achter ons, kunnen wij elke culinaire wens of uitdaging aan.

Lokaal Begrip: We zijn trots op onze reputatie als een vooraanstaande cateraar in regio’s als Veenendaal, Ede, Wageningen en Bennekom. Dit is niet alleen een bewijs van onze kwaliteit en betrouwbaarheid, maar ook van onze verbondenheid met de gemeenschap en onze toewijding om lokaal te dienen.

Commitment aan kwaliteit: Onze smaak is eenvoudig; we willen altijd het beste. Dit weerspiegelt zich in alles wat we doen, van de selectie van de beste ingrediënten tot de training van ons gastvrij en bekwaam personeel. Voor ons staat het woord ‘service’ met gouden letters geschreven, wat betekent dat we altijd dat extra stapje zetten om ervoor te zorgen dat aan jouw verwachtingen wordt voldaan, zo niet overtroffen.

Over bruiloften bij Maes

Over DeMaes Cateringservice

Het verhaal achter een bedrijf zegt vaak veel over de kwaliteit en toewijding van hun diensten. Bij DeMaes Cateringservice zijn we trots op onze rijke geschiedenis en de waarden die ons drijven:

Een Rijke Traditie: Met 26 jaar ervaring in catering en een ongeëvenaarde reputatie in regio’s als Veenendaal, Ede, Wageningen, en Bennekom, hebben we een diepgaand begrip van wat gastvrijheid betekent. Onze traditie is er een van excellentie, passie en betrouwbaarheid.

Gedreven door Passie: Eigenaar Dick van der Maas heeft maar liefst 40 jaar in de horeca doorgebracht. Zijn liefde voor het vak en toewijding om gasten de beste ervaring te bieden, vormt het hart van ons bedrijf. Zijn ethos van persoonlijke service en aandacht voor detail heeft vormgegeven aan alles wat we doen.

Seizoensgebonden Aanbod: Wij geloven dat het beste eten voortkomt uit respect voor de seizoenen. Of het nu zomerse barbecues of winterse stamppotten zijn, we zorgen ervoor dat onze menu’s het beste van elk seizoen weerspiegelen.

Altijd Gericht op Service: In het credo van DeMaes Cateringservice staat ‘service’ met gouden letters geschreven. Het draait allemaal om jullie, onze klanten. Van ontbijt tot diner, van babyshowers tot bruiloften, onze missie is om van elk evenement een onvergetelijke ervaring te maken.

Kiezen voor DeMaes Cateringservice is kiezen voor een rijke traditie van culinaire expertise, ongeëvenaarde service en een diep respect voor onze klanten. We zijn er om van elke gelegenheid een succes te maken, en jullie bruiloft zal geen uitzondering zijn.

Onze tijden:
Kantoor ma/vrij: 08:00 – 18:00
Zaterdag: Op afspraak
Catering: 7 dagen p/w
Gratis bezorgd in Veenendaal vanaf € 47,50.
Bezorging door heel Nederland mogelijk.
Zijdevlinderhoek 9
3905 KC Veenendaal
0318 – 555 876
info@demaescateringservice.nl

Klantervaringen

Barbara van Laere
Barbara van Laere
2021-08-13
Alles heel goed geregeld, heel lekker en verzorgd eten !
Peter Verbaas
Peter Verbaas
2021-02-04
Geweldige service, hadden een Bosmenu besteld en laten bezorgen in Landal park. Allemaal volgens afspraak en bijzonder gode verzorgd. En lekker........ we raden het iedereen aan
Eef A
Eef A
2021-01-25
Wat een fantastisch bedrijf! Top service, heerlijk eten, professioneel en super snel :)
Neem contact op met DeMaes Cateringservice

Over ons

Om van uw ontvangst een succes te maken spreken wij u graag persoonlijk over uw wensen. U heeft het voor het zeggen en wij vullen het in. Op de juiste locatie, met de beste ingrediënten, perfect uitgevoerd door gastvrije en bekwame medewerkers. Onze smaak is eenvoudig, we willen altijd het beste. Wij zijn niet voor niets een begrip voor catering in Veenendaal, Ede, Wageningen, Bennekom, en omstreken.

DeMaes Cateringservice