"> ', { 'anonymize_ip': true });

Bruiloften

×

Bruiloft catering

Zoekt u een passende cateraar om uw culinaire invulling te verzorgen van de mooiste dag jullie leven? DeMaes Cateringservice helpt u graag in het meedenken om van jullie huwelijksdag de mooiste te maken. Voor ieder budget geven wij invulling aan bruiloften catering, van klein en intiem tot aan groot met feestavonden. Net wat bij jullie past.

Regelen van A tot Z
Naast culinaire voorzieningen kunnen we ook facilitaire voorzieningen voor jullie regelen. Onze partyverhuurservice voorziet jullie dag van tenten, heaters, serviesgoed, glaswerk en nog veel meer. Ook bediend personeel kunnen wij verzorgen . Wij regelen alles tot in de puntjes zodat jullie daar geen zorgen meer om hebben en kunnen genieten van jullie dag!

Persoonlijk & op maat
Een zomerse bbq, heerlijk buffet of toch liever een walking of sitting dinner? Wij gaan graag met u in gesprek om uw catering wensen te bespreken voor jullie bruiloft. Wij geloven in onze persoonlijke service om uw wensen zo goed mogelijk in kaart te brengen. Graag komen wij langs op locatie voor een kopje koffie!

Neem contact op

Onze tijden:
Kantoor ma/vrij: 08:00 – 18:00
Zaterdag: Op afspraak
Catering: 7 dagen p/w
Gratis bezorgd in Veenendaal vanaf € 47,50.
Bezorging door heel Nederland mogelijk.
Zijdevlinderhoek 9
3905 KC Veenendaal
0318 – 555 876
info@demaescateringservice.nl
Op basis van 18 waarderingen.
Max van Manen
Max van Manen
2019-09-27
Geverifieerde
De Maes heeft het diner voor mijn (studie)vrienden verzorgd op 14 september 2019 bij mijn ouders thuis. Alles was tot in de puntjes verzorgd: de tafels waren prachtig gedekt, gangen werden op verschillende afgesproken tijden geserveerd en alles werd achteraf netjes opgeruimd. Tevens was het eten erg lekker en hebben de gasten enorm genoten. Bedankt Dick!
Geurt V Lagen
Geurt V Lagen
2019-07-30
Geverifieerde
Lekker eten
Paul Frankenhuizen
Paul Frankenhuizen
2019-01-29
Geverifieerde
Fantastisch gegeten weer!
Over ons

Over ons

Om van uw ontvangst een succes te maken spreken wij u graag persoonlijk over uw wensen. U heeft het voor het zeggen en wij vullen het in. Op de juiste locatie, met de beste ingrediënten, perfect uitgevoerd door gastvrije en bekwame medewerkers. Onze smaak is eenvoudig, we willen altijd het beste.

DeMaes Cateringservice