"> ', { 'anonymize_ip': true });
Bruiloften

Bruiloften

×

Bruiloft catering

Zoekt u een passende cateraar om uw culinaire invulling te verzorgen van de mooiste dag jullie leven? DeMaes Cateringservice helpt u graag in het meedenken om van jullie huwelijksdag de mooiste te maken. Voor ieder budget geven wij invulling aan bruiloften catering, van klein en intiem tot aan groot met feestavonden. Net wat bij jullie past.

Regelen van A tot Z

Naast culinaire voorzieningen kunnen we ook facilitaire voorzieningen voor jullie regelen. Onze partyverhuurservice voorziet jullie dag van tenten, heaters, serviesgoed, glaswerk en nog veel meer. Ook bediend personeel kunnen wij verzorgen . Wij regelen alles tot in de puntjes zodat jullie daar geen zorgen meer om hebben en kunnen genieten van jullie dag!

Persoonlijk & op maat

Een zomerse bbq, heerlijk buffet of toch liever een walking of sitting dinner? Wij gaan graag met u in gesprek om uw catering wensen te bespreken voor jullie bruiloft. Wij geloven in onze persoonlijke service om uw wensen zo goed mogelijk in kaart te brengen. Graag komen wij langs op locatie voor een kopje koffie!

Neem contact op

Onze tijden:
Kantoor ma/vrij: 08:00 – 18:00
Zaterdag: Op afspraak
Catering: 7 dagen p/w
Gratis bezorgd in Veenendaal vanaf € 47,50.
Bezorging door heel Nederland mogelijk.
Zijdevlinderhoek 9
3905 KC Veenendaal
0318 – 555 876
info@demaescateringservice.nl

Klantervaringen

Barbara van Laere
Barbara van Laere
2021-08-13
Alles heel goed geregeld, heel lekker en verzorgd eten !
Peter Verbaas
Peter Verbaas
2021-02-04
Geweldige service, hadden een Bosmenu besteld en laten bezorgen in Landal park. Allemaal volgens afspraak en bijzonder gode verzorgd. En lekker........ we raden het iedereen aan
Eef A
Eef A
2021-01-25
Wat een fantastisch bedrijf! Top service, heerlijk eten, professioneel en super snel 🙂
Neem contact op met DeMaes Cateringservice

Over ons

Om van uw ontvangst een succes te maken spreken wij u graag persoonlijk over uw wensen. U heeft het voor het zeggen en wij vullen het in. Op de juiste locatie, met de beste ingrediënten, perfect uitgevoerd door gastvrije en bekwame medewerkers. Onze smaak is eenvoudig, we willen altijd het beste. Wij zijn niet voor niets een begrip voor catering in Veenendaal, Ede, Wageningen, Bennekom, en omstreken.

DeMaes Cateringservice