"> ', { 'anonymize_ip': true });
Catering-Ede

Catering Ede

Ben je opzoek naar een catering in Ede? DeMaes Cateringservice verzorgt al ruim 26 jaar al uw cateringwensen in Ede! Van buffetten op kantoor tot aan tapas in klein gezelschap bij u thuis. Wij zijn gespecialiseerd in bedrijfscatering en catering aan huis en zijn al een geruime tijd een begrip in de regio Ede! Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op of kijk verder op onze website.

Bedrijfscatering Catering aan huis
×
Onze tijden:
Kantoor ma/vrij: 08:00 – 18:00
Zaterdag: Op afspraak
Catering: 7 dagen p/w
Gratis bezorgd in Veenendaal vanaf € 47,50.
Bezorging door heel Nederland mogelijk.
Zijdevlinderhoek 9
3905 KC Veenendaal
0318 – 555 876
info@demaescateringservice.nl
Compleet-verzorgde-catering-in-Ede

Compleet verzorgde catering in Ede

Onze catering in Ede bestaat uit catering aan huis en bedrijfscatering. Wij leveren maatwerk en gaan graag met u in gesprek over uw wensen. In goed overleg kunnen wij het perfecte culinaire plaatje voor u verzorgen. Zin in een heerlijk stampottenbuffet, walking dinner, tapas, (thuiswerk) lunches bezorgen of ontbijt aan huis? Met onze catering in Ede is alles mogelijk.
 
Bekijk assortiment

Op-elke-locatie

Op elke locatie

Wij zijn gevestigd in Veenendaal maar wij cateren in de gehele regio, waaronder Ede. Op zoek naar een speciale locatie voor uw catering? Wij komen op veel verschillende locaties en wellicht kunnen wij u helpen om de perfecte locatie te vinden. Wij hebben diverse evenementen, bruiloften, bedrijfsborrels of zakelijke aangelegenheden voorzien van een passend advies en geholpen om er een perfecte dag van te maken.

 
Neem contact op

Tot-in-de-puntjes-verzorgd

Tot in de puntjes verzorgd

Wanneer u voor uw catering in Ede onze service inschakelt, dan kiest u voor een compleet tot in de puntjes verzorgde catering. Wij bespreken van tevoren al uw cateringwensen, zodat u er geen omkijken naar heeft. Service is bij ons de gouden standaard waarmee wij al ruim 26 jaar werken, daarmee zijn wij bekend geworden in de regio Ede.

 
Vraag offerte aan

Onze tijden:
Kantoor ma/vrij: 08:00 – 18:00
Zaterdag: Op afspraak
Catering: 7 dagen p/w
Gratis bezorgd in Veenendaal vanaf € 47,50.
Bezorging door heel Nederland mogelijk.
Zijdevlinderhoek 9
3905 KC Veenendaal
0318 – 555 876
info@demaescateringservice.nl
Op basis van 21 waarderingen.
Peter Verbaas
Peter Verbaas
2021-02-04
Geverifieerde
Geweldige service, hadden een Bosmenu besteld en laten bezorgen in Landal park. Allemaal volgens afspraak en bijzonder gode verzorgd. En lekker........ we raden het iedereen aan
Eef A
Eef A
2021-01-25
Geverifieerde
Wat een fantastisch bedrijf! Top service, heerlijk eten, professioneel en super snel 🙂
Max van Manen
Max van Manen
2019-09-27
Geverifieerde
De Maes heeft het diner voor mijn (studie)vrienden verzorgd op 14 september 2019 bij mijn ouders thuis. Alles was tot in de puntjes verzorgd: de tafels waren prachtig gedekt, gangen werden op verschillende afgesproken tijden geserveerd en alles werd achteraf netjes opgeruimd. Tevens was het eten erg lekker en hebben de gasten enorm genoten. Bedankt Dick!
Geurt V Lagen
Geurt V Lagen
2019-07-30
Geverifieerde
Lekker eten
Neem contact op met DeMaes Cateringservice

Over ons

Om van uw ontvangst een succes te maken spreken wij u graag persoonlijk over uw wensen. U heeft het voor het zeggen en wij vullen het in. Op de juiste locatie, met de beste ingrediënten, perfect uitgevoerd door gastvrije en bekwame medewerkers. Onze smaak is eenvoudig, we willen altijd het beste.

DeMaes Cateringservice