"> ', { 'anonymize_ip': true });
Vegan

Vegan maaltijden voor een beter milieu

Met onze vegan maaltijden zetten wij ons in voor een beter klimaat en milieu. U eet net zo gevarieerd, gezond en lekker dan wanneer u voor onze veganistische maaltijd kiest. Bekijk ons online aanbod of neem contact met ons op voor meer informatie.

Vraag offerte aan Neem contact op
×
Onze tijden:
Kantoor ma/vrij: 08:00 – 18:00
Zaterdag: Op afspraak
Catering: 7 dagen p/w
Gratis bezorgd in Veenendaal vanaf € 47,50.
Bezorging door heel Nederland mogelijk.
Zijdevlinderhoek 9
3905 KC Veenendaal
0318 – 555 876
info@demaescateringservice.nl
Wat is veganisme

Wat is veganisme?

Veganisme is een levensstijl waarbij u geen dieren en etenswaren die van dieren afkomstig zijn eet of drinkt. Veganistische maaltijden bevatten geen vlees, vis of andere producten die van dieren afkomstig zijn. Dan spreken we feitelijk over producten, zoals eieren, zuivelproducten en andere producten die van dieren afkomstig zijn. Vegan maaltijden zijn niet alleen gezond en lekker, maar u draagt ook een steentje bij aan een beter klimaat en milieu. Door geen dieren of producten die dierlijke ingrediënten bevatten te nuttigen wordt het landgebruik beperkt en de CO²-uitstoot teruggedrongen. U verkleint dus door vegan te eten en te drinken uw voedselafdruk.

Vraag offerte aan

Ons doel

Ons doel

Het doel van DeMaes Cateringservice is bij te dragen aan duurzame wereld waarin wij onze voedselafdruk zo klein mogelijk willen maken. Wij vinden het belangrijk dat we verstandig omgaan met onze fragiele planeet die zwaar te lijden heeft onder de industrie. Daaronder de voedselindustrie die een forse impact heeft op ons klimaat, land, bosgebieden en watervoorzieningen. Met onze veganistische maaltijden willen wij niet alleen de kwaliteit die wij aanbieden borgen, maar ook onze klanten bewust maken dat je lekker, gezond en vooral milieubewust kunt eten. In het verlengde hiervan gebruiken wij verpakkingsmaterialen en bestek van gerecyclede materialen.

Vraag offerte aan

Gezond en lekker eten

Gezond en lekker eten

Een stuk vlees of een visgerecht is heerlijk, maar veganistische maaltijden zijn net zo lekker en gezond dan wanneer u voor maaltijden met dierlijke ingrediënten kiest. Wij stellen onze maaltijden met de grootste zorg samen, zodat u niet alleen lekker, maar ook gezond eet en drinkt. Terwijl u dus ook door van onze dienstverlening gebruik te maken bijdraagt aan een duurzame wereld en een beter klimaat en milieu. Helpt u ons mee om de wereld te beschermen? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie over onze vegan maaltijden.

Vraag een offerte

Onze tijden:
Kantoor ma/vrij: 08:00 – 18:00
Zaterdag: Op afspraak
Catering: 7 dagen p/w
Gratis bezorgd in Veenendaal vanaf € 47,50.
Bezorging door heel Nederland mogelijk.
Zijdevlinderhoek 9
3905 KC Veenendaal
0318 – 555 876
info@demaescateringservice.nl

Klantervaringen

Barbara van Laere
Barbara van Laere
2021-08-13
Alles heel goed geregeld, heel lekker en verzorgd eten !
Peter Verbaas
Peter Verbaas
2021-02-04
Geweldige service, hadden een Bosmenu besteld en laten bezorgen in Landal park. Allemaal volgens afspraak en bijzonder gode verzorgd. En lekker........ we raden het iedereen aan
Eef A
Eef A
2021-01-25
Wat een fantastisch bedrijf! Top service, heerlijk eten, professioneel en super snel 🙂
Neem contact op met DeMaes Cateringservice

Over ons

Om van uw ontvangst een succes te maken spreken wij u graag persoonlijk over uw wensen. U heeft het voor het zeggen en wij vullen het in. Op de juiste locatie, met de beste ingrediënten, perfect uitgevoerd door gastvrije en bekwame medewerkers. Onze smaak is eenvoudig, we willen altijd het beste. Wij zijn niet voor niets een begrip voor catering in Veenendaal, Ede, Wageningen, Bennekom, en omstreken.

DeMaes Cateringservice