"> ', { 'anonymize_ip': true });
Ontbijt, Brunch & High Tea

Ontbijt, brunch & high-tea

×

Ontbijt, brunch & high-tea, De beste start van de dag!

Plaats onderaan de pagina uw online bestelling

Mogelijkheden vanaf 1 persoon. Ook verzorgen wij graag gedekte tafels voor groepen, buffetten voor groepen, voor uw bedrijfsbijeenkomst of uw personeelsdag.

Bij DeMaes Cateringservice kunnen we eenvoudig uw ontbijt of brunch bezorgen en verzorgen we de high-tea catering voor een gezellige middag. Daarbij heeft u altijd de keuze uit een groot aantal mogelijkheden.

Bekijk de brochure

Thuis en op kantoor een ontbijt of brunch bezorgen

Al ruim 26 jaar kunnen wij een heerlijk ontbijt bezorgen of u voorzien van een smaakvolle brunch. Daarnaast bezorgen wij met onze high-tea catering u ook graag gezellige middagen met collega’s, vrienden of familie. Gezellig geserveerd op etagères op tafel of als buffet, gewoon bij u thuis of op kantoor. Dit doen wij zowel in Veenendaal, Ede, Rhenen, Wageningen en ver daarbuiten.

Arrangementen & bijeenkomsten

Onze arrangementen kunnen geheel naar eigen smaak worden ingericht. Wij kunnen uw partij of bijeenkomst geheel ontzorgen. Van aankleding door middel van partytenten en heaters tot en met serviesgoed, dranken en bedienend personeel.

bekijk onze brochure of informeer naar de mogelijkheden voor een passend advies en offerte.

Afwijkende eetgewoonte

Heeft een afwijkende eetgewoonte? Eet u liever vegetarisch, glutenvrij of een ander speciaal dieet? Geen enkel probleem! Wij kunnen altijd een passend voorstel voor u maken. Neem gerust even contact op om te kijken wij voor u kunnen betekenen.

Bezorgen

Wij komen het ontbijt graag voor u persoonlijk aan de deur bezorgen. Dit kan vanaf elke gewenst tijdstip. In Veenendaal zit dit bij de prijs inbegrepen, daarbuiten doen wij dit in overleg met u. Wij komen de vuile goederen ook weer ophalen bij u, dezelfde dag of op een andere dag naar keuze. De afwas laat u lekker aan ons over.
Wilt u een ontbijt bestellen voor een zondag? Geen probleem, hiervoor hebben wij een speciaal zondag ontbijt ontwikkeld, deze kunt alleen bestellen op zondagen.

Vraag offerte aan

Online Bestellen

Onze tijden:
Kantoor ma/vrij: 08:00 – 18:00
Zaterdag: Op afspraak
Catering: 7 dagen p/w
Gratis bezorgd in Veenendaal vanaf € 47,50.
Bezorging door heel Nederland mogelijk.
Zijdevlinderhoek 9
3905 KC Veenendaal
0318 – 555 876
info@demaescateringservice.nl

Klantervaringen

Barbara van Laere
Barbara van Laere
2021-08-13
Alles heel goed geregeld, heel lekker en verzorgd eten !
Peter Verbaas
Peter Verbaas
2021-02-04
Geweldige service, hadden een Bosmenu besteld en laten bezorgen in Landal park. Allemaal volgens afspraak en bijzonder gode verzorgd. En lekker........ we raden het iedereen aan
Eef A
Eef A
2021-01-25
Wat een fantastisch bedrijf! Top service, heerlijk eten, professioneel en super snel 🙂
Neem contact op met DeMaes Cateringservice

Over ons

Om van uw ontvangst een succes te maken spreken wij u graag persoonlijk over uw wensen. U heeft het voor het zeggen en wij vullen het in. Op de juiste locatie, met de beste ingrediënten, perfect uitgevoerd door gastvrije en bekwame medewerkers. Onze smaak is eenvoudig, we willen altijd het beste. Wij zijn niet voor niets een begrip voor catering in Veenendaal, Ede, Wageningen, Bennekom, en omstreken.

DeMaes Cateringservice