"> ', { 'anonymize_ip': true });
Catering-Arnhem

Catering Arnhem

Zoekt u een cateraar in Arnhem voor een heerlijke BBQ, buffet, tapas of (thuiswerk) lunch? Met DeMaes Cateringservice bent u aan het juiste adres! Voor elk evenement of gelegenheid denken wij graag met u mee voor een passende culinaire oplossing.

Bedrijfscatering Catering aan huis
×
Onze tijden:
Kantoor ma/vrij: 08:00 – 18:00
Zaterdag: Op afspraak
Catering: 7 dagen p/w
Gratis bezorgd in Veenendaal vanaf € 47,50.
Bezorging door heel Nederland mogelijk.
Zijdevlinderhoek 9
3905 KC Veenendaal
0318 – 555 876
info@demaescateringservice.nl
DeMaes-Cateringservice-is-actief-in-Arnhem

DeMaes Cateringservice is actief in Arnhem

Om van uw catering in Arnhem een succes te maken spreken wij u graag persoonlijk over uw wensen. Onze specialiteit is de gouden service die wij leveren, uw wensen staan centraal en wij denken graag met u mee om een passende oplossing te vinden. DeMaes Cateringservice is gevestigd in Veenendaal maar zijn al ruim 26 jaar actief in de regio. Zo doen wij ook catering in Arnhem. Wij hebben meerdere opdrachtgevers in deze regio en komen hier regelmatig met onze diensten.

 
Neem contact op

Ons-aanbod-in-Arnhem

Ons aanbod in Arnhem

’s Zomers betekent dat wokken en barbecueën, ’s Winters serveren we dampende stamppotten en warme buffetten. Maar ook hierin zijn wij flexibel. Een winter BBQ bij een vuurkorf is een leuke manier om u gasten echt te verrassen. Benieuwd of wij nog meer voor uw cateringwensen kunnen betekenen? Wij bieden diverse arrangementen aan in Arnhem zoals

  • Tapas
  • Buffetten warm
  • Koud, hapjescatering
  • Walking-dinners
  • Nog veel meer

Naast onze cateringservice beschikken wij ook over een eigen partyverhuur. Denk aan stoelen, tafels, barbecues, heaters, partytenten etc. Wij hebben een breed assortiment in huis om uw bijeenkomst of evenement compleet te maken en te ontzorgen.
 
Vraag offerte aan

Op-zoek-naar-een-cateraar-in-Arnhem

Op zoek naar een cateraar in Arnhem?

Wij denken graag met u mee. In ons assortiment ziet u een greep van onze mogelijkheden, maar wij doen nog veel meer! Wij gaan graag met onze klanten in gesprek om uw wensen te bespreken, maatwerk is wat ons onderscheid. Benieuwd wat wij voor u kunnen beteken? Vul het contactformulier in. We gaan graag in gesprek met u!

 
Neem contact op

Onze tijden:
Kantoor ma/vrij: 08:00 – 18:00
Zaterdag: Op afspraak
Catering: 7 dagen p/w
Gratis bezorgd in Veenendaal vanaf € 47,50.
Bezorging door heel Nederland mogelijk.
Zijdevlinderhoek 9
3905 KC Veenendaal
0318 – 555 876
info@demaescateringservice.nl
Op basis van 21 waarderingen.
Peter Verbaas
Peter Verbaas
2021-02-04
Geverifieerde
Geweldige service, hadden een Bosmenu besteld en laten bezorgen in Landal park. Allemaal volgens afspraak en bijzonder gode verzorgd. En lekker........ we raden het iedereen aan
Eef A
Eef A
2021-01-25
Geverifieerde
Wat een fantastisch bedrijf! Top service, heerlijk eten, professioneel en super snel 🙂
Max van Manen
Max van Manen
2019-09-27
Geverifieerde
De Maes heeft het diner voor mijn (studie)vrienden verzorgd op 14 september 2019 bij mijn ouders thuis. Alles was tot in de puntjes verzorgd: de tafels waren prachtig gedekt, gangen werden op verschillende afgesproken tijden geserveerd en alles werd achteraf netjes opgeruimd. Tevens was het eten erg lekker en hebben de gasten enorm genoten. Bedankt Dick!
Geurt V Lagen
Geurt V Lagen
2019-07-30
Geverifieerde
Lekker eten
Neem contact op met DeMaes Cateringservice

Over ons

Om van uw ontvangst een succes te maken spreken wij u graag persoonlijk over uw wensen. U heeft het voor het zeggen en wij vullen het in. Op de juiste locatie, met de beste ingrediënten, perfect uitgevoerd door gastvrije en bekwame medewerkers. Onze smaak is eenvoudig, we willen altijd het beste.

DeMaes Cateringservice