"> ', { 'anonymize_ip': true });
Catering-Barneveld

Catering Barneveld

Welkom bij DeMaes Cateringservice, waar onze gouden service een begrip is in Barneveld en ver daarbuiten! Al ruim 26 jaar zorgen wij voor de perfecte catering in Barneveld voor al uw bijeenkomsten, partijen, evenementen en bruiloften. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Kijk verder op onze website of neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Bedrijfscatering Catering aan huis
×
Onze tijden:
Kantoor ma/vrij: 08:00 – 18:00
Zaterdag: Op afspraak
Catering: 7 dagen p/w
Gratis bezorgd in Veenendaal vanaf € 47,50.
Bezorging door heel Nederland mogelijk.
Zijdevlinderhoek 9
3905 KC Veenendaal
0318 – 555 876
info@demaescateringservice.nl
Perfect-verzorgde-catering-in-Barneveld

Perfect verzorgde catering in Barneveld

Met DeMaes Cateringservice bent u verzekerd van een prefect verzorgde catering in Barneveld. Elke bijeenkomst valt of staat met een goede planning. Wij denken graag met u mee tijdens het gehele traject om, naast de culinaire invulling, u ook persoonlijk advies te geven over het verdere verloop van uw evenement.

 

Neem contact op

Van-uitgebreide-buffetten-tot-aan-tapas-voor-twee

Van uitgebreide buffetten tot aan tapas voor twee.

Wij bieden diverse soorten buffetten aan: koud en warm, tapas, hapjes of een oud Hollandse haringkar. Dit doen wij voor grote gezelschappen maar ook voor kleine. Bent u met z’n tweeën? Ook dan komen wij graag langs om uw culinaire wensen te verzorgen. Wij zijn gevestigd in Veenendaal maar hebben opdrachtgevers in de wijde regio. Wij komen regelmatig in Barneveld en kennen de omgeving goed.

Vraag offerte aan

Onze-diensten-in-Barneveld

Onze diensten in Barneveld

Op zoek naar een cateraar in Barneveld die uw evenement, bruiloft, bedrijfsfeest of catering aan huis tot in de puntjes verzorgt? Neem dan contact met ons op en wij komen graag een keer langs! Naast een culinaire invulling kunnen wij de logistieke en facilitaire onderdelen voor u uit handen nemen. Met onze partyverhuur service kunnen wij uw bijeenkomst geheel aankleden tot een sfeervol geheel. Denk hierbij aan tafels, stoelen, partytenten, barbecues, verlichting of heaters. Wij hebben het allemaal in huis en wij kunnen snel voor u schakelen. Dezelfde dag is vaak geen probleem! Bel ons op 0318 – 555 876 voor de snelste service van de regio.

Neem contact op

Catering bestellen in Barneveld?

U bestelt gemakkelijk online in onze webshop. Liever een uitgebreide offerte of een persoonlijk gesprek? Vul ons offerteformulier in of neem contact met ons op. Wij zorgen voor een passende offerte op maat.

Onze tijden:
Kantoor ma/vrij: 08:00 – 18:00
Zaterdag: Op afspraak
Catering: 7 dagen p/w
Gratis bezorgd in Veenendaal vanaf € 47,50.
Bezorging door heel Nederland mogelijk.
Zijdevlinderhoek 9
3905 KC Veenendaal
0318 – 555 876
info@demaescateringservice.nl
Op basis van 18 waarderingen.
Eef A
Eef A
2021-01-25
Geverifieerde
Wat een fantastisch bedrijf! Top service, heerlijk eten, professioneel en super snel 🙂
Max van Manen
Max van Manen
2019-09-27
Geverifieerde
De Maes heeft het diner voor mijn (studie)vrienden verzorgd op 14 september 2019 bij mijn ouders thuis. Alles was tot in de puntjes verzorgd: de tafels waren prachtig gedekt, gangen werden op verschillende afgesproken tijden geserveerd en alles werd achteraf netjes opgeruimd. Tevens was het eten erg lekker en hebben de gasten enorm genoten. Bedankt Dick!
Geurt V Lagen
Geurt V Lagen
2019-07-30
Geverifieerde
Lekker eten
Paul Frankenhuizen
Paul Frankenhuizen
2019-01-29
Geverifieerde
Fantastisch gegeten weer!
Over ons

Over ons

Om van uw ontvangst een succes te maken spreken wij u graag persoonlijk over uw wensen. U heeft het voor het zeggen en wij vullen het in. Op de juiste locatie, met de beste ingrediënten, perfect uitgevoerd door gastvrije en bekwame medewerkers. Onze smaak is eenvoudig, we willen altijd het beste.

DeMaes Cateringservice