"> ', { 'anonymize_ip': true });
Catering-Barneveld

Catering Barneveld

Welkom bij DeMaes Cateringservice, waar onze gouden service een begrip is in Barneveld en ver daarbuiten! Al ruim 26 jaar zorgen wij voor de perfecte catering in Barneveld voor al uw bijeenkomsten, partijen, evenementen en bruiloften. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Kijk verder op onze website of neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Bedrijfscatering Catering aan huis
×
Onze tijden:
Kantoor ma/vrij: 08:00 – 18:00
Zaterdag: Op afspraak
Catering: 7 dagen p/w
Gratis bezorgd in Veenendaal vanaf € 47,50.
Bezorging door heel Nederland mogelijk.
Zijdevlinderhoek 9
3905 KC Veenendaal
0318 – 555 876
info@demaescateringservice.nl
Perfect-verzorgde-catering-in-Barneveld

Perfect verzorgde catering in Barneveld

Met DeMaes Cateringservice bent u verzekerd van een prefect verzorgde catering in Barneveld. Elke bijeenkomst valt of staat met een goede planning. Wij denken graag met u mee tijdens het gehele traject om, naast de culinaire invulling, u ook persoonlijk advies te geven over het verdere verloop van uw evenement.

 
Bekijk assortiment

Van-uitgebreide-buffetten-tot-aan-tapas-voor-twee

Van uitgebreide buffetten tot aan tapas voor twee.

Wij bieden diverse soorten buffetten aan: koud en warm, tapas, hapjes of een oud Hollandse haringkar. Dit doen wij voor grote gezelschappen maar ook voor kleine. Bent u met z’n tweeën? Ook dan komen wij graag langs om uw culinaire wensen te verzorgen. Wij zijn gevestigd in Veenendaal maar hebben opdrachtgevers in de wijde regio. Wij komen regelmatig in Barneveld en kennen de omgeving goed.

 
Vraag offerte aan

Onze-diensten-in-Barneveld

Onze diensten in Barneveld

Op zoek naar een cateraar in Barneveld die uw evenement, bruiloft, bedrijfsfeest of catering aan huis tot in de puntjes verzorgt? Neem dan contact met ons op en wij komen graag een keer langs! Naast een culinaire invulling kunnen wij de logistieke en facilitaire onderdelen voor u uit handen nemen. Met onze partyverhuur service kunnen wij uw bijeenkomst geheel aankleden tot een sfeervol geheel. Denk hierbij aan tafels, stoelen, partytenten, barbecues, verlichting of heaters. Wij hebben het allemaal in huis en wij kunnen snel voor u schakelen. Dezelfde dag is vaak geen probleem! Bel ons op 0318 – 555 876 voor de snelste service van de regio.

 

Vraag offerte aan

Partyverhuurservice-Barneveld

Partyverhuurservice Barneveld

Naast onze cateringservice bieden wij in Barneveld ook een partyverhuurservice aan. Om uw bijeenkomst of evenement helemaal af te maken hebben wij diverse middelen in huis om het aan te kleden en af te maken. Tafels, stoelen, partytenten, heaters, verlichting en nog veel meer.

Vraag offerte aan

Catering-bestellen-in-Barneveld

Catering bestellen in Barneveld?

U bestelt gemakkelijk online in onze webshop. Liever een uitgebreide offerte of een persoonlijk gesprek? Vul ons offerteformulier in of neem contact met ons op. Wij zorgen voor een passende offerte op maat.

 
Neem contact op

Onze tijden:
Kantoor ma/vrij: 08:00 – 18:00
Zaterdag: Op afspraak
Catering: 7 dagen p/w
Gratis bezorgd in Veenendaal vanaf € 47,50.
Bezorging door heel Nederland mogelijk.
Zijdevlinderhoek 9
3905 KC Veenendaal
0318 – 555 876
info@demaescateringservice.nl
Neem contact op met DeMaes Cateringservice

Over ons

Om van uw ontvangst een succes te maken spreken wij u graag persoonlijk over uw wensen. U heeft het voor het zeggen en wij vullen het in. Op de juiste locatie, met de beste ingrediënten, perfect uitgevoerd door gastvrije en bekwame medewerkers. Onze smaak is eenvoudig, we willen altijd het beste.

DeMaes Cateringservice