"> ', { 'anonymize_ip': true });
Catering-Amersfoort

Catering Amersfoort

Op zoek naar een passende cateraar in Amersfoort of omgeving? Bij DeMaes Cateringservice bent u aan het juiste adres! Wij bieden diverse opties om van uw speciale bijeenkomst een (culinair) succes te maken! Bent u particulier of zakelijk gevestigd in Amersfoort? Kijk bij ons assortiment of vraag naar de mogelijkheden!

Bedrijfscatering Catering aan huis
×
Onze tijden:
Kantoor ma/vrij: 08:00 – 18:00
Zaterdag: Op afspraak
Catering: 7 dagen p/w
Gratis bezorgd in Veenendaal vanaf € 47,50.
Bezorging door heel Nederland mogelijk.
Zijdevlinderhoek 9
3905 KC Veenendaal
0318 – 555 876
info@demaescateringservice.nl
DeMaes-Cateringservice-is-actief-in-Amersfoort

DeMaes Cateringservice is actief in Amersfoort

DeMaes Cateringservice Is al ruim 26 jaar een begrip in de regio van Amersfoort en omstreken. Wij zijn gevestigd in Veenendaal maar verzorgen al jaren diverse catering in de ruime omgeving van onder andere Amersfoort. Van klein tot groot. Van buffetten tot aan 6-gangen diners. Wij verzorgen het graag.

Vraag offerte aan

Ons-aanbod-in-Amersfoort

Ons aanbod in Amersfoort

Wij specialiseren ons op het gebied van service. Persoonlijk, snel en altijd volgens afspraak (vaak met een beetje extra). Wij denken graag met u mee tijdens het gehele traject om, naast de culinaire invulling, u ook persoonlijk advies te geven over het verdere verloop van uw bijeenkomst. Met onze ruime ervaring zijn wij oplossingsgericht en kunnen u compleet ontzorgen.

Binnenkort iets te vieren of een speciale gelegenheid? DeMaes Cateringservice denkt graag met u mee! Zo kunt u onder andere kiezen uit de volgende catering:

  • Koude en warme buffetten
  • Barbecue catering
  • Ontbijtservice
  • Tapas
  • Hapjesarrangementen
  • Oud Hollandse haringkar

Naast onze cateringservice in Amersfoort bieden wij ook onze partyverhuurservice aan. Om uw bijeenkomst of evenement helemaal af te maken hebben wij diverse middelen in huis om het aan te kleden en af te maken. Partytenten, heaters, verlichting, tafels, stoelen etc.

Vraag offerte aan

Cateringservice-bestellen-in-Amersfoort

Cateringservice bestellen in Amersfoort?

U kunt uw catering in Amersfoort gemakkelijk bestellen, dit kan onder andere via onze online webshop. Wilt u liever een offerte hebben voor uw catering? Vul dan ons offerteformulier en wij komen zo snel mogelijk met een passende offerte voor u.

Vraag offerte aan

Onze tijden:
Kantoor ma/vrij: 08:00 – 18:00
Zaterdag: Op afspraak
Catering: 7 dagen p/w
Gratis bezorgd in Veenendaal vanaf € 47,50.
Bezorging door heel Nederland mogelijk.
Zijdevlinderhoek 9
3905 KC Veenendaal
0318 – 555 876
info@demaescateringservice.nl
Neem contact op met DeMaes Cateringservice

Over ons

Om van uw ontvangst een succes te maken spreken wij u graag persoonlijk over uw wensen. U heeft het voor het zeggen en wij vullen het in. Op de juiste locatie, met de beste ingrediënten, perfect uitgevoerd door gastvrije en bekwame medewerkers. Onze smaak is eenvoudig, we willen altijd het beste.

DeMaes Cateringservice