"> ', { 'anonymize_ip': true });
Catering-Barneveld

Catering Elst 

Welkom bij DeMaes Cateringservice, waar onze gouden service een begrip is in Elst en ver daarbuiten! Al ruim 26 jaar zorgen wij voor de perfecte catering in Elst voor al uw bijeenkomsten, partijen, evenementen en bruiloften. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Kijk verder op onze website of neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Bedrijfscatering Catering aan huis
×
Onze tijden:
Kantoor ma/vrij: 08:00 – 18:00
Zaterdag: Op afspraak
Catering: 7 dagen p/w
Gratis bezorgd in Veenendaal vanaf € 47,50.
Bezorging door heel Nederland mogelijk.
Zijdevlinderhoek 9
3905 KC Veenendaal
0318 – 555 876
info@demaescateringservice.nl
Catering-Elst

Catering Elst 

Al ruim 26 jaar zorgen wij voor de perfecte catering in Elst voor al uw partijen, bijeenkomsten, bruiloften en evenementen. Onze gouden service is een begrip. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Kijk verder op onze website of neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

 
Bekijk assortiment

Uw-catering-in-Elst-compleet-verzorgt

Uw catering in Elst compleet verzorgt 

Wanneer u kiest voor DeMaes Cateringservice in Elst, kiest u ervoor dat uw feest of partij is verzorgd van A tot Z! Wij nemen de complete uitvoering en organisatie uit handen om ervoor te zorgen dat u hier geen omkijken meer naar heeft. Met deze gouden service zijn wij bekend geworden in de regio van Elst en omstreken.

 
Vraag offerte aan

Ons aanbod

Ons aanbod 

Wij bieden diverse mogelijkheden om uw catering in Elst tot een succes te maken. Echter, wij vinden service nog belangrijker. Persoonlijk, snel en altijd volgens afspraak (vaak met een beetje extra). Wij denken graag met u mee tijdens het gehele traject om, naast de culinaire invulling, u ook persoonlijk advies te geven over het verdere verloop van uw bijeenkomst. Met 26 jaar ervaring bieden wij goede oplossingen en kunnen wij u compleet ontzorgen. Binnenkort een speciale gelegenheid of iets te vieren in Elst? Wij denken graag met u mee! Zo kunt u onder andere kiezen uit de volgende soorten catering:

  • Barbecue catering
  • Koude en warme buffetten
  • Tapas
  • Ontbijtservice
  • Hapjesarrangementen
  • Oud Hollandse haringkar

Vraag offerte aan

Partyverhuurservice-Elst

Partyverhuurservice Elst

Naast onze cateringservice bieden wij in Elst ook een partyverhuurservice aan. Om uw bijeenkomst of evenement helemaal af te maken hebben wij diverse middelen in huis om het aan te kleden en af te maken. Tafels, stoelen, partytenten, heaters, verlichting en nog veel meer.

 
Vraag offerte aan

Op-zoek-naar-een-cateringservice-in-Elst

Op zoek naar een cateringservice in Elst?

Dan bent u bij ons aan het goede adres, in ons assortiment ziet u een greep van de mogelijkheden. Echter, wij doen nog veel meer! Wij gaan graag met onze klanten in gesprek om uw wensen te bespreken, maatwerk is wat ons onderscheidt. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen beteken? Vul het contactformulier in of bel 0318 – 555 876 en we gaan graag in gesprek met u!

 
Vraag offerte aan

Onze tijden:
Kantoor ma/vrij: 08:00 – 18:00
Zaterdag: Op afspraak
Catering: 7 dagen p/w
Gratis bezorgd in Veenendaal vanaf € 47,50.
Bezorging door heel Nederland mogelijk.
Zijdevlinderhoek 9
3905 KC Veenendaal
0318 – 555 876
info@demaescateringservice.nl
Neem contact op met DeMaes Cateringservice

Over ons

Om van uw ontvangst een succes te maken spreken wij u graag persoonlijk over uw wensen. U heeft het voor het zeggen en wij vullen het in. Op de juiste locatie, met de beste ingrediënten, perfect uitgevoerd door gastvrije en bekwame medewerkers. Onze smaak is eenvoudig, we willen altijd het beste.

DeMaes Cateringservice