"> ', { 'anonymize_ip': true });

Winter BBQ + Stamppot buffet

×
Ga terug naar het overzicht

Bent u op zoek naar een originele en gezellige manier om de winter te vieren? Dan is een winter bbq met stamppot iets voor u! Bij DeMaes Cateringservice kunt u genieten van een heerlijke winter bbq met de beste kwaliteit vlees, vis, groenten, en stamppotten.

Denk hierbij aan Worsten, ribeye, saté, buikspek, zalm, en stevige wintergroenten. Daarnaast kunt u smullen van diverse stamppotten zoals zuurkool, boerenkool, hutspot, en bijpassend Nederlands tafelzuur. Wij zorgen voor alles wat u nodig hebt voor een geslaagde winter bbq: de barbecue, het servies, het bestek, de sauzen, het brood, de salades, en de drankjes. U hoeft alleen maar te zorgen voor een geschikte locatie en uw gasten. Wij komen alles bij u bezorgen, opzetten, en weer ophalen. Zo kunt u zich volledig richten op het genieten van de winter bbq met uw familie, vrienden of collega’s.

Een winter bbq met stamppot buffet is een leuke en lekkere manier om de koude maanden door te komen. Het is ook een origineel idee voor een verjaardag, een jubileum, een personeelsfeest, of een andere gelegenheid.

Be your own chef – Zelf BBQ’en
Wij kunnen u voorzien van BBQ apparatuur op locatie. Dit is een eenvoudige en voordelige optie als u zelf de barbecue wilt verzorgen. Wij leveren u de barbecue met alle benodigdheden en ingrediënten. En de bijbehorende stamppotten in buffet vorm.

Live Cooking – Pitmaster op locatie.
Een grote smoker of open vuur buitenkeuken op locatie. Dit is een luxe en entertainende optie als u wilt genieten van heerlijke bbq gerechtjes die door een professionele pitmaster worden bereid bij de stamppotten. Wij zorgen voor een spectaculaire smoker of open vuur buitenkeuken die op locatie wordt geplaatst en bediend. De pitmaster zal u verrassen met zijn culinaire kunsten en u laten proeven van de beste bbq specialiteiten, zoals pulled pork, spareribs, kip, zalm, en winterse groentes.

Wat u ook kiest, wij garanderen u een onvergetelijke winter-bbq ervaring met stamppot bij De Maes Catering Service. Neem contact met ons op voor meer informatie of om uw optie te reserveren. Wij helpen u graag verder

Ga terug naar het overzicht
Onze tijden:
Kantoor ma/vrij: 08:00 – 18:00
Zaterdag: Op afspraak
Catering: 7 dagen p/w
Gratis bezorgd in Veenendaal vanaf € 47,50.
Bezorging door heel Nederland mogelijk.
Zijdevlinderhoek 9
3905 KC Veenendaal
0318 – 555 876
info@demaescateringservice.nl

Klantervaringen

Barbara van Laere
Barbara van Laere
2021-08-13
Alles heel goed geregeld, heel lekker en verzorgd eten !
Peter Verbaas
Peter Verbaas
2021-02-04
Geweldige service, hadden een Bosmenu besteld en laten bezorgen in Landal park. Allemaal volgens afspraak en bijzonder gode verzorgd. En lekker........ we raden het iedereen aan
Eef A
Eef A
2021-01-25
Wat een fantastisch bedrijf! Top service, heerlijk eten, professioneel en super snel :)
Neem contact op met DeMaes Cateringservice

Over ons

Om van uw ontvangst een succes te maken spreken wij u graag persoonlijk over uw wensen. U heeft het voor het zeggen en wij vullen het in. Op de juiste locatie, met de beste ingrediënten, perfect uitgevoerd door gastvrije en bekwame medewerkers. Onze smaak is eenvoudig, we willen altijd het beste. Wij zijn niet voor niets een begrip voor catering in Veenendaal, Ede, Wageningen, Bennekom, en omstreken.

DeMaes Cateringservice