"> ', { 'anonymize_ip': true });
DeMaes Cateringservice Veenendaal

Ontbijt catering: De lekkerste start van de dag  

×
Ga terug naar het overzicht
Ontbijt catering

Een lekker ontbijtje geeft iedereen energie. En al helemaal als het door iemand anders gemaakt is. Bij DeMaes cateringservice laten wij uw dag goed beginnen, wij dekken uw tafel en verzorgen een heerlijk ontbijt. Zo kunt u uw dag rustig beginnen en genieten van uw ontbijt. In deze blog gaan we alles vertellen over de voordelen van ontbijt service om u warm te maken voor een goed ontbijt!

Ontbijt catering voor diverse gelegenheden 

Ontbijt catering is een veelzijdige optie die van pas kan komen bij verschillende gelegenheden. Wij hebben een paar gelegenheden waarbij een ontbijt cateringservice ideaal zou zijn, op een rijtje gezet:   

 • Ontbijt catering voor zakelijke bijeenkomsten: Als bedrijf kunt u erg goed gebruik maken van onze ontbijt service. Denk bijvoorbeeld aan ochtendvergaderingen, seminars of conferenties. Op deze manier verwelkomt u uw gasten op een fijne maar toch professionele sfeer.  
 • Ontbijt catering bij bruiloften: Bij een bruiloft gaat veel tijd in de ochtend zitten in bijvoorbeeld haar, make-up en kleding. Omdat er veel geregeld moet worden op zo’n dag, kan het ook erg stressvol zijn om dan ook nog een ontbijt te moeten regelen voor iedereen. Wanneer u ervoor kiest om gebruik te maken van ontbijt catering maakt u het u zelf een stuk makkelijker. Ook zijn er veel ochtendbruiloften of brunchrecepties waarbij een ontbijt catering een heerlijke optie is om de gasten te verwennen.   
 • Ontbijt catering bij feesten en jubilea: Een ontspannen en smakelijke start van de dag op een familiebijeenkomst of een jubileumviering. Een lekker en makkelijk begin van een leuke dag!  
 • Ontbijt catering bij teambuilding evenementen: Een bedrijfsuitje of teambuilding evenement in de vroege ochtend zonder ontbijt? Dat kan toch niet! Ontbijt catering is een leuke manier om het team samen te laten komen. Zo beginnen ze de dag rustig en krijgen ze energie voor de rest van de dag.   
 • Ontbijt catering bij verwendagen en ontspanningsbijeenkomsten: Een gezond en uitgebreid ontbijt kan de perfecte aanvulling zijn bij spa-dagen of wellness-events.   
 • Ontbijt catering bij evenementen voor een goed doel: Door mensen vroeg op de dag samen te brengen met een gezamenlijk ontbijt maakt u van een gewoon fundraising event een bijeenkomst met een smakelijke draai.   
 • Ontbijt catering bij vergaderingen en trainingen: Een motiverende start voor de deelnemers van een training of vergadering start met een goed ontbijtje. Na het ontbijt kan iedereen gefocust aan de slag gaan.   
 • Ontbijt catering voor feestelijke gelegenheden: Gasten kunt u warm welkom heten met een feestelijk ontbijt. Dit is leuk voor bijvoorbeeld Kerst, Pasen of nieuwjaarsbijeenkomsten.   

Het handige van onze ontbijt cateringservice is dat het niet beperkt is tot specifieke gelegenheden. Het kan op allerlei momenten en bijeenkomsten een toegevoegde waarde bieden. Afhankelijk van de sfeer die u wilt creëren en de smaak van uw gasten maken wij het perfecte ontbijt speciaal voor u.   

Voordelen ontbijt catering 

Een ontbijt catering heeft vele voordelen, hieronder noemen we er graag een aantal:   

 • Ontbijt catering is tijdbesparend: Wanneer u gebruikt maakt van ontbijt catering hoeft u  zich geen zorgen te maken over de boodschappen en serviesgoed. Aan alles wordt gedacht, van het vervoeren van het eten tot aan het opruimen van de rommel achteraf;  
 • Ontbijt catering en dieetwensen: Het ontbijt kan aangepast worden op uw wensen, denk hierbij bijvoorbeeld aan een glutenvrij, lactosevrij, veganistisch of vegetarisch ontbijt;  
 • Uitstraling ontbijt catering: Het ontbijt ziet er heerlijk uit en is smaakvol, het eten wordt dan ook bereidt met ingrediënten van hoogwaardige kwaliteit;   
 • Professionele service ontbijt catering: Het ontbijt wordt geserveerd door getraind personeel. Op deze manier worden de gasten verzorgt en kunt u zich richten op het evenement;   
 • Aanpassingsvermogen ontbijt catering: Ontbijt catering wordt aangepast op de grootte van de groep en specifieke voorkeuren. Ook is het locatie-onafhankelijk, de ontbijt catering kan op bijna iedere locatie worden verzorgd.   

Als cateringservice bedrijf bieden wij niet alleen heerlijk eten maar ook gemak en een verfijnde ervaring. Wij laten u en uw gasten zorgeloos van het moment genieten.   

Ontbijt catering nodig?  DeMaes cateringservice! 

Heeft u zin in een smakelijk en verzorgd ontbijt? DeMaes cateringservice kan u volledig ontzorgen. Naast het ontbijt kunnen wij ook de aankleding regelen door middel van partytenten, heaters, serviesgoed, dranken en bedienend personeel. Heeft u of een van uw gasten een afwijkende eetgewoonte? Eet u vegetarisch, glutenvrij of heeft u een ander dieet? Laat het even aan ons weten, dan maken wij voor u een passend voorstel. Bent u enthousiast geworden en verlangt u naar een heerlijk ontbijt? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of meteen een offerte aan te vragen! 

Offerte aanvragen

Ga terug naar het overzicht
Onze tijden:
Kantoor ma/vrij: 08:00 – 18:00
Zaterdag: Op afspraak
Catering: 7 dagen p/w
Gratis bezorgd in Veenendaal vanaf € 47,50.
Bezorging door heel Nederland mogelijk.
Zijdevlinderhoek 9
3905 KC Veenendaal
0318 – 555 876
info@demaescateringservice.nl

Klantervaringen

Barbara van Laere
Barbara van Laere
2021-08-13
Alles heel goed geregeld, heel lekker en verzorgd eten !
Peter Verbaas
Peter Verbaas
2021-02-04
Geweldige service, hadden een Bosmenu besteld en laten bezorgen in Landal park. Allemaal volgens afspraak en bijzonder gode verzorgd. En lekker........ we raden het iedereen aan
Eef A
Eef A
2021-01-25
Wat een fantastisch bedrijf! Top service, heerlijk eten, professioneel en super snel :)
Neem contact op met DeMaes Cateringservice

Over ons

Om van uw ontvangst een succes te maken spreken wij u graag persoonlijk over uw wensen. U heeft het voor het zeggen en wij vullen het in. Op de juiste locatie, met de beste ingrediënten, perfect uitgevoerd door gastvrije en bekwame medewerkers. Onze smaak is eenvoudig, we willen altijd het beste. Wij zijn niet voor niets een begrip voor catering in Veenendaal, Ede, Wageningen, Bennekom, en omstreken.

DeMaes Cateringservice