"> ', { 'anonymize_ip': true });
DeMaes Cateringservice Veenendaal

Catering op locatie voor privéfeesten: een persoonlijk tintje

×
Ga terug naar het overzicht

Het organiseren van een privéfeest is altijd een hele klus. Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum, bruiloft of gewoon een informele bijeenkomst. Er komt van alles bij kijken. Een van de belangrijkste factoren waar u rekening mee moet houden, is de catering. En wat is er nu beter dan catering op locatie met een persoonlijk tintje? In deze blog ontdekt u waarom catering op locatie een handige en leuke keuze is voor uw volgende privéfeest.

De voordelen van catering op locatie

  • Unieke sfeer: Een van de grootst voordelen van catering op locatie is de mogelijkheid om een sfeer te creëren die past bij de gelegenheid. Of u nu een tuinfeest, een strafbruiloft of een feest in een groot gebouw organiseert. De catering kan naar wens worden aangepast aan de omgeving. Hierdoor beleven uw gasten een onvergetelijke ervaring.
  • Flexibiliteit: Catering op locatie biedt flexibiliteit als het gaat om het menu. U kunt een menu samenstellen dat aansluit bij de voorkeuren van u en uw gasten. Of het nu gaat om culinaire hoogstandjes of traditionele gerechten. U heeft de volledige controle over wat er wordt geserveerd. Hierdoor kunt u echt inspelen op de verwachtingen en wensen van uw gasten.
  • Persoonlijke aandacht: Een ander voordeel van catering op locatie is de persoonlijke aandacht die u kunt bieden. U werkt samen met een cateringservice die de tijd neemt om u te leren kennen, zodat ze een menu kunnen samenstellen dat past bij uw smaak en stijl. Dit persoonlijke tintje kan het verschil maken tussen een goed evenement en een buitengewone ervaring.
  • Gemak: Catering op locatie neemt veel stress uit het organisatieproces. De cateraar zorgt voor alle aspecten van het eten en drinken. Van voorbereiding tot bediening en opruimen. Hierdoor kunt u concentreren op andere belangrijke details van uw feest en meer tijd doorbrengen met uw gasten.

Zo geeft u catering op locatie een persoonlijk tintje

Nu u heeft ontdekt waarom catering op locatie zo geweldig is voor privéfeesten, is het tijd om te kijken hoe u er een persoonlijk tintje aan kunt geven.

  • Thema en decoratie: Kies een thema voor uw feest dat bij de locatie past. OF het nu gaat om een tropisch paradijs, een vintage soiree of een modern minimalistisch evenement. Zorg ervoor dat de catering wordt aangepast aan het gekozen thema. Niet alleen het menu, maar ook de presentatie en de decoratie van de eetruimte.
  • Menu met betekenis: Creëer samen met de cateraar een menu dat betekenisvol is voor u en uw gasten. Dit kunnen gerechten zijn die belangrijk zijn in uw leven of die een speciale betekenis hebben. Misschien een lievelingsgerecht? Het toevoegen van persoonlijkheid in het menu kan de gasten een mooi gevoel geven.
  • Interactieve catering: Overweeg om interactieve catering aan te bieden, zoals een live kookstation. Dit geeft uw gasten de kans om te zien hoe hun gerechten worden bereid en voegt een vorm van entertainment toe aan het evenement.
  • Aandacht voor detail: Zorg ervoor dat de cateraar aandacht heeft voor elk detail. Van de presentatie van de gerechten tot de vriendelijkheid van het personeel. Het zijn juist die kleine dingen die het verschil maken.

Catering op locatie aanvragen

Kortom, catering op locatie voor privéfeesten biedt de mogelijkheid om een persoonlijk tintje toe te voegen aan uw evenement. Door de locatie, het menu en de presentatie zorgvuldig te kiezen kunt u een geweldig feest creëren. Niet alleen met lekker eten en drinken, maar ook een mooie ervaring voor uzelf en uw gasten. Dus, als u van plan bent om een privéfeest te organiseren, overweeg dan zeker catering op locatie. DeMaes Cateringservice verzorgd tot in de puntjes. Voor al uw wensen hebben wij een passende oplossing. Wat mogen wij voor u bereiden?

Offerte aanvragen

Ga terug naar het overzicht
Onze tijden:
Kantoor ma/vrij: 08:00 – 18:00
Zaterdag: Op afspraak
Catering: 7 dagen p/w
Gratis bezorgd in Veenendaal vanaf € 47,50.
Bezorging door heel Nederland mogelijk.
Zijdevlinderhoek 9
3905 KC Veenendaal
0318 – 555 876
info@demaescateringservice.nl

Klantervaringen

Barbara van Laere
Barbara van Laere
2021-08-13
Alles heel goed geregeld, heel lekker en verzorgd eten !
Peter Verbaas
Peter Verbaas
2021-02-04
Geweldige service, hadden een Bosmenu besteld en laten bezorgen in Landal park. Allemaal volgens afspraak en bijzonder gode verzorgd. En lekker........ we raden het iedereen aan
Eef A
Eef A
2021-01-25
Wat een fantastisch bedrijf! Top service, heerlijk eten, professioneel en super snel :)
Neem contact op met DeMaes Cateringservice

Over ons

Om van uw ontvangst een succes te maken spreken wij u graag persoonlijk over uw wensen. U heeft het voor het zeggen en wij vullen het in. Op de juiste locatie, met de beste ingrediënten, perfect uitgevoerd door gastvrije en bekwame medewerkers. Onze smaak is eenvoudig, we willen altijd het beste. Wij zijn niet voor niets een begrip voor catering in Veenendaal, Ede, Wageningen, Bennekom, en omstreken.

DeMaes Cateringservice