"> ', { 'anonymize_ip': true });
DeMaes Cateringservice Veenendaal

De 7 voordelen van het inhuren van professionele thuis catering

×
Ga terug naar het overzicht

Thuis catering voor thuisdiners, feesten en evenementen zijn de perfecte gelegenheid om vrienden en familie samen te brengen en te genieten van heerlijk eten. Het organiseren van zo’n bijeenkomst kan soms veel met zich meebrengen. Vooral wanneer het gaat om het verzorgen van het eten voor een grote groep. Dit is dan ook waar thuis catering van grote waarde kan zijn. In dit blog bespreken we de zeven voordelen van het inhuren van professionele thuis catering voor uw evenement.

1: Thuis catering geeft gemak

Een van de meest voor de hand liggende voordelen is het gemak dat het inhuren van een thuis catering met zich meebrengt. U hoeft zich geen zorgen te maken over het plannen, koken en serveren van het eten, de catering regelt de rest. De cateraar zal alles voor u verzorgen, van het menu-ontwerp tot het klaarmaken en serveren van de maaltijden. Zo kunt u zich bezighouden met uw gasten en genieten van de bijeenkomst en kunt u vertrouwen dat de catering helemaal goed komt!

2: Diverse menu’s

Professionele cateraars bieden vaak een breed assortiment aan menu-opties aan om de behoeften en voorkeuren van uw gasten te voldoen. Of u nu kiest voor een formeel diner, een buffet, een barbecue of zelfs speciale dieetwensen hebt. De beste cateraars maken maaltijden op maat. Van zomers wokken tot winterse stamppotten. Voor al uw wensen heeft DeMaes Cateringservice een passende oplossing.

3: Hoge kwaliteit thuis catering

Cateraars streven naar een hoge kwaliteit in hun vakgebied. Ze hebben de ervaring en expertise om de lekkerste maaltijden te bereiden en te presenteren. Dit betekent dat uw gasten kunnen genieten van heerlijk eten dat met zorg is bereid en opgediend.

4: Thuis catering bespaart tijd

Het organiseren van een evenement kost veel tijd en moeite. Zeker als u ook verantwoordelijk bent voor het eten. Het inhuren van een cateraar bespaart u kostbare tijd die u kunt besteden aan andere belangrijke zaken rondom het organiseren van het diner, feest of evenement. Denk bijvoorbeeld aan een datum en tijd, de gastenlijst en passende decoratie. Kiest u voor een cateringbedrijf dan kunt u uw kostbare tijd in andere zaken stoppen.

5: Professionele uitstraling

Naast een heerlijke smaak van het eten, zorgen cateraars ook voor een professionele uitstraling van het eten. Ze hebben het juiste servies, bestek en decoratie om ervoor te zorgen dat uw tafel er prachtig uitziet en uw gasten zich speciaal zullen voelen. Ook zien de gerechten er geweldig uit omdat een cateraar ervoor zal zorgen dat het eten er aantrekkelijk uitziet.

6: Cateraars zijn flexibel

Cateraars willen niks liever dan het goed laten verlopen van de catering. Zij luisteren graag naar uw behoeften en budget. Of u nu een diner voor een klein gezelschap organiseert of een grootschalig feest voor veel gasten, professionele cateraars kunnen opschalen of inkrimpen om aan uw wensen te voldoen. Flexibiliteit is dus een fijn voordeel wanneer u ervoor kiest om een cateraar in te huren.

7: Thuis catering vermindert stress

Het organiseren van een evenement kan behoorlijk stressvol zijn. Het koken in de keuken, ervoor zorgen dat alles op tijd klaar staat én aan alle dieetwensen voldoen van uw gasten kan een behoorlijke klus zijn. Door een cateraar in te schakelen, kunt u de stress verminderen en erop vertrouwen dat alles soepel zal verlopen. Zo heeft u weer tijd om bij uw gasten te zijn en regelt de catering de rest.

Kies voor thuis catering

Kortom, het inhuren van professionele thuis catering geeft veel voordelen die uw diner of evenement onvergetelijk kunnen maken. Van gemak en tijdsbesparing tot hoge kwaliteit eten en professionele presentatie. Cateraars kunnen u helpen om uw gasten te verwennen en uw dag tot een groot succes te maken. Dus, de volgende keer dat u een bijeenkomst organiseert, overweeg dan om een professionele cateraar zoals DeMaes in te schakelen. Neem gerust contact op om de mogelijkheden van onze catering te bespreken. Overtuigd? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte voor uw catering aan. Veel succes met het organiseren van uw feest of evenement en alvast eet smakelijk!

Offerte aanvragen

Ga terug naar het overzicht
Onze tijden:
Kantoor ma/vrij: 08:00 – 18:00
Zaterdag: Op afspraak
Catering: 7 dagen p/w
Gratis bezorgd in Veenendaal vanaf € 47,50.
Bezorging door heel Nederland mogelijk.
Zijdevlinderhoek 9
3905 KC Veenendaal
0318 – 555 876
info@demaescateringservice.nl

Klantervaringen

Barbara van Laere
Barbara van Laere
2021-08-13
Alles heel goed geregeld, heel lekker en verzorgd eten !
Peter Verbaas
Peter Verbaas
2021-02-04
Geweldige service, hadden een Bosmenu besteld en laten bezorgen in Landal park. Allemaal volgens afspraak en bijzonder gode verzorgd. En lekker........ we raden het iedereen aan
Eef A
Eef A
2021-01-25
Wat een fantastisch bedrijf! Top service, heerlijk eten, professioneel en super snel :)
Neem contact op met DeMaes Cateringservice

Over ons

Om van uw ontvangst een succes te maken spreken wij u graag persoonlijk over uw wensen. U heeft het voor het zeggen en wij vullen het in. Op de juiste locatie, met de beste ingrediënten, perfect uitgevoerd door gastvrije en bekwame medewerkers. Onze smaak is eenvoudig, we willen altijd het beste. Wij zijn niet voor niets een begrip voor catering in Veenendaal, Ede, Wageningen, Bennekom, en omstreken.

DeMaes Cateringservice