"> ', { 'anonymize_ip': true });
Buffet en Soepen

Buffet en Soepen

×

Buffet catering:

Bent u met een klein of groot gezelschap en wilt u dat iedereen lekker zijn eigen keuze kan maken? Buffet catering is dan de ideale oplossing. Als DeMaes Cateringservice hebben wij al ruim 26 jaar ervaring om voor iedereen de beste en lekkerste gerechten te kunnen presenteren. Een warm en koud buffet met eventueel soep of dessertbuffet kunt u gemakkelijk bij ons bestellen. Groot en klein. Van 5 tot 500 personen. Voor zowel zakelijk als particulier wij verzorgen het graag.

Buffet catering met partyverhuur
Wij hebben ook alle mogelijkheden in huis om buffet geheel aan te kleden met ons partyverhuur. Van servies en bestek tot aan partytenten, heaters en verlichting. Vraag naar onze brochure voor de mogelijkheden van ons warm en koud buffet of neem contact op voor een passend advies en een op maat gemaakte offerte.

Buffetten: hapjes, koud en warm

Wij hebben diverse buffetten samengesteld. Van een heerlijk hapjesbuffet tot aan 3 soorten koude en warme buffetten. Bekijk de brochure voor de prijzen en inhoud. Uiteraard is alles bespreekbaar en kunnen we het geheel naar eigen wens voor u inrichten.

Brochure Buffetten: hapjes, koud en warm

Soep(buffet)

Trek in een lekker kopje soep? Voor een klein gezelschap en groter? Wij maken onze soepen zelf en kunnen geheel naar uw wens aanpassen. Diëten en afwijkende eetgewoontes zijn voor ons geen probleem!
Wij kunnen onze soepen per kop leveren of in een buffetvorm. Hierbij gaan wij uit van 2½ kop soep persoon. Uiteraard kunnen wij dit leveren met passend garnituur zodat het genoeg is voor een volledige maaltijd.

Brochure soepenbuffetten

Themabuffet

Liever uw buffet aankleden met een mooi thema?
Wij hebben diverse themabuffetten voor u.
U heeft keuze uit:
• Italiaans;
• Zuid-Amerikaans;
• Indonesich;
• Amerikaans.

Brochure thema buffetten

Afwijkende eetgewoonte

Heeft een afwijkende eetgewoonte? Eet u liever vegetarisch, glutenvrij of een ander speciaal dieet? Geen enkel probleem! Wij kunnen altijd een passend voorstel voor u maken. Neem gerust even contact op om te kijken wij voor u kunnen betekenen.

Vraag offerte aan

Onze tijden:
Kantoor ma/vrij: 08:00 – 18:00
Zaterdag: Op afspraak
Catering: 7 dagen p/w
Gratis bezorgd in Veenendaal vanaf € 47,50.
Bezorging door heel Nederland mogelijk.
Zijdevlinderhoek 9
3905 KC Veenendaal
0318 – 555 876
info@demaescateringservice.nl

Klantervaringen

Barbara van Laere
Barbara van Laere
2021-08-13
Alles heel goed geregeld, heel lekker en verzorgd eten !
Peter Verbaas
Peter Verbaas
2021-02-04
Geweldige service, hadden een Bosmenu besteld en laten bezorgen in Landal park. Allemaal volgens afspraak en bijzonder gode verzorgd. En lekker........ we raden het iedereen aan
Eef A
Eef A
2021-01-25
Wat een fantastisch bedrijf! Top service, heerlijk eten, professioneel en super snel 🙂
Neem contact op met DeMaes Cateringservice

Over ons

Om van uw ontvangst een succes te maken spreken wij u graag persoonlijk over uw wensen. U heeft het voor het zeggen en wij vullen het in. Op de juiste locatie, met de beste ingrediënten, perfect uitgevoerd door gastvrije en bekwame medewerkers. Onze smaak is eenvoudig, we willen altijd het beste. Wij zijn niet voor niets een begrip voor catering in Veenendaal, Ede, Wageningen, Bennekom, en omstreken.

DeMaes Cateringservice