Winterkost

Soepen
– Bruine bonensoep met spek en worst
– Erwtensoep met spek en worst
– Groentensoep met grove groente en rundvlees
– Goulashsoep

Stamppottenbuffet
– Stamppot zuurkool met rookworst en speklap
– Stamppot boerenkool met rookworst en speklap
– Stamppot peen en uien met rookworst en speklap
– Stamppot knolselderij met rookworst en speklap
– Stamppot rauwe andijvie met rookworst en speklap
– Stamppot witte kool met rookworst en speklap

Variaties hierop zijn bijv.:
– zuurkool met ananas
– boerenkool met gort
– knolselderij met kerrie
– rauwe andijvie met spekjes
– stamppot witte kool met Tex Mex kruiden en gebakken uien

Garnituren standaard:
– piccalilly
– braadjus
– mosterd
– zilveruitjes
– augurken
– Amsterdamse uitjes
– uitgebakken spekjes (afhankelijk van soort stamppot)

Optioneel (bij stamppotten)
– Runderstooflapjes
– Rundvleesragout
– Gehaktballetjes in braadjus – 3 st. p.p.
– Kluifhammetjes; gerookt en gepekeld

Ovenschotels
– Aardappelgroente taart met room en kaas
– Zuurkool, aardappelen, ananas en kaas
– Prei met aardappelpuree en gehakt
– Savoiekoolschotel met gehakt, kerrie en aardappelen
– Wildragout met aardappelpuree en rode kool

Gevulde kalkoen (vanaf 6 personen)
– geheel uitgebeend en aangevuld met:
– groente naar wens
– aardappelgarnituur naar wens
– stoofpeertjes
– rauwkostsalade

De Maes Cateringservice

0318 - 555 876
info@demaesgastvrij.nl

KHN Voorwaarden

Btw-nr: NL 8028.43.050.B.01
KVK-nr: 30120745
Iban: NL56 INGB 0004984909

Ons adres
Zijdevlinderhoek 9
3905 KC Veenendaal
Routebeschrijving