"> ', { 'anonymize_ip': true });
Wokken en Gourmet

Wokken en Gourmet

×

Wok- en gourmet catering

Gezellig met elkaar tafelen zonder dat de kok elke keer van tafel moet? Wok- en gourmet catering is dan de ideale oplossing. Met onze arrangementen geniet u thuis ongestoord en gezellig van de lekkerste gerechten.

Mogelijkheden van wok- en gourmet catering
Wij hebben al diverse arrangementen zijn samengesteld, maar deze zijn natuurlijk ook geheel naar eigen wens in te vullen. Heerlijk uitgebreid met diverse huisgemaakte salades, knapperig afgebakken brood, diverse soorten bakgroenten en uiteraard lekkere stukjes vlees (zoals lamskotelet, biefstuk en kipstukjes) en vis (zoals gamba’s, zalm en zeebaars). Wij leveren de gourmetstellen mee en halen de afwas weer bij u op. Echt zorgeloos genieten dus!

Bekijk de brochure

Bestellen & offertes
Interesse of heeft u andere wensen met betrekking tot dit pakket? Neem dan contact op voor een passend advies en offerte op maat

Neem contact op

Onze tijden:
Kantoor ma/vrij: 08:00 – 18:00
Zaterdag: Op afspraak
Catering: 7 dagen p/w
Gratis bezorgd in Veenendaal vanaf € 47,50.
Bezorging door heel Nederland mogelijk.
Zijdevlinderhoek 9
3905 KC Veenendaal
0318 – 555 876
info@demaescateringservice.nl
Op basis van 21 waarderingen.
Peter Verbaas
Peter Verbaas
2021-02-04
Geverifieerde
Geweldige service, hadden een Bosmenu besteld en laten bezorgen in Landal park. Allemaal volgens afspraak en bijzonder gode verzorgd. En lekker........ we raden het iedereen aan
Eef A
Eef A
2021-01-25
Geverifieerde
Wat een fantastisch bedrijf! Top service, heerlijk eten, professioneel en super snel 🙂
Max van Manen
Max van Manen
2019-09-27
Geverifieerde
De Maes heeft het diner voor mijn (studie)vrienden verzorgd op 14 september 2019 bij mijn ouders thuis. Alles was tot in de puntjes verzorgd: de tafels waren prachtig gedekt, gangen werden op verschillende afgesproken tijden geserveerd en alles werd achteraf netjes opgeruimd. Tevens was het eten erg lekker en hebben de gasten enorm genoten. Bedankt Dick!
Geurt V Lagen
Geurt V Lagen
2019-07-30
Geverifieerde
Lekker eten
Neem contact op met DeMaes Cateringservice

Over ons

Om van uw ontvangst een succes te maken spreken wij u graag persoonlijk over uw wensen. U heeft het voor het zeggen en wij vullen het in. Op de juiste locatie, met de beste ingrediënten, perfect uitgevoerd door gastvrije en bekwame medewerkers. Onze smaak is eenvoudig, we willen altijd het beste.

DeMaes Cateringservice