"> ', { 'anonymize_ip': true });
Ontbijt, lunch en brunch

Ontbijt, brunch & high-tea

×

De beste start van de dag!

Ontbijt of brunch bezorgen & high-tea catering

Mogelijkheden vanaf 1 persoon. Ook verzorgen wij graag gedekte tafels voor groepen, buffetten voor groepen, voor uw bedrijfsbijeenkomst of uw personeelsdag.

Bij DeMaes Cateringservice kunnen we eenvoudig uw ontbijt of brunch bezorgen en verzorgen we de high-tea catering voor een gezellige middag. Daarbij heeft u altijd de keuze uit een groot aantal mogelijkheden.

Thuis en op kantoor een ontbijt of brunch bezorgen
Al ruim 26 jaar kunnen wij een heerlijk ontbijt bezorgen of u voorzien van een smaakvolle brunch. Daarnaast bezorgen wij met onze high-tea catering u ook graag gezellige middagen met collega’s, vrienden of familie. Gezellig geserveerd op etagères op tafel of als buffet, gewoon bij u thuis of op kantoor. Dit doen wij zowel in Veenendaal, Ede, Rhenen, Wageningen en ver daarbuiten.

Arrangementen & bijeenkomsten
Onze arrangementen kunnen geheel naar eigen smaak worden ingericht. Wij kunnen uw partij of bijeenkomst geheel ontzorgen. Van aankleding door middel van partytenten en heaters tot en met serviesgoed, dranken en bedienend personeel.

bekijk onze brochure of informeer naar de mogelijkheden voor een passend advies en offerte.

Bekijk de brochure

Neem contact op

Online Bestellen

Onze tijden:
Kantoor ma/vrij: 08:00 – 18:00
Zaterdag: Op afspraak
Catering: 7 dagen p/w
Gratis bezorgd in Veenendaal vanaf € 47,50.
Bezorging door heel Nederland mogelijk.
Zijdevlinderhoek 9
3905 KC Veenendaal
0318 – 555 876
info@demaescateringservice.nl
Op basis van 18 waarderingen.
Max van Manen
Max van Manen
2019-09-27
Geverifieerde
De Maes heeft het diner voor mijn (studie)vrienden verzorgd op 14 september 2019 bij mijn ouders thuis. Alles was tot in de puntjes verzorgd: de tafels waren prachtig gedekt, gangen werden op verschillende afgesproken tijden geserveerd en alles werd achteraf netjes opgeruimd. Tevens was het eten erg lekker en hebben de gasten enorm genoten. Bedankt Dick!
Geurt V Lagen
Geurt V Lagen
2019-07-30
Geverifieerde
Lekker eten
Paul Frankenhuizen
Paul Frankenhuizen
2019-01-29
Geverifieerde
Fantastisch gegeten weer!
Over ons

Over ons

Om van uw ontvangst een succes te maken spreken wij u graag persoonlijk over uw wensen. U heeft het voor het zeggen en wij vullen het in. Op de juiste locatie, met de beste ingrediënten, perfect uitgevoerd door gastvrije en bekwame medewerkers. Onze smaak is eenvoudig, we willen altijd het beste.

DeMaes Cateringservice