Kerstmenu

Kerst

×

Een heerlijk kerstdiner bij u thuis

Ook deze kerst geniet u met DeMaes Cateringservice van een heerlijke kerst bij u aan huis. Dit jaar wordt het een kerstfeest als nooit te voren, daarom is het goed om samen te komen met de mensen die dicht in jou staan om terug te kijken op een bewogen jaar.

Wij voor deze kerst de volgende smakelijke arrangementen voor u samengesteld:

  • 3, 4, 5 en 6-gangen keuzemenu;
  • Uitgebreide kersttafel;
  • Kersttapas proeverij;
  • Kerstgourmetschotel;
  • Heerlijk samengesteld kerstplateau;
  • Uitgebreide kerstbrunch.

Wij kunnen voor uw culinaire kerst compleet verzorgen. Van alle kookvoorbereidingen (en eventueel de dranken) tot en met de afwas nemen wij voor u uit handen, u hoeft zich nergens zorgen over te maken. De volgende dag komen wij de goederen weer ophalen. U krijgt duidelijk instructies mee welke handelingen er eventueel nog gedaan moeten worden, dit hebben wij tot een minimum beperkt.

Wij leveren onze arrangementen op 24, 25, 26 en 27 december. Ook op oud en nieuw komen wij dit graag bij u bezorgen, op 31 december 2020 of 1 januari 2021 staan wij voor u klaar!

Kerst zullen we dit jaar noodgedwongen klein moeten gaan vieren en voornamelijk thuis. Heeft u toch een groter gezelschap dan kunnen wij ook hierin van dienst zijn met de nodige voorzorgsmaatregelen. Informeer naar de mogelijkheden en wij denken graag met u mee 0318 – 555 876.

Kunt niet wachten tot kerst? Wij kunnen ook nu al een passend en culinair menu voor u aan huis  verzorgen. Kijk bij ons thuis menu voor de opties.

Download Kerstbrochure

Download bestelformulier

Onze tijden:
Kantoortijden: 08:00 – 18:00
Catering: 7 dagen p/w
Bezorgkosten: v.a. € 5,00
Bezorgen vanaf: € 15,00
Gratis bezorgd vanaf: € 47,50
Zijdevlinderhoek 9
3905 KC Veenendaal
0318 – 555 876
Over ons

Over ons

Om van uw ontvangst een succes te maken spreken wij u graag persoonlijk over uw wensen. U heeft het voor het zeggen en wij vullen het in. Op de juiste locatie, met de beste ingrediënten, perfect uitgevoerd door gastvrije en bekwame medewerkers. Onze smaak is eenvoudig, we willen altijd het beste.

DeMaes Cateringservice