"> ', { 'anonymize_ip': true });
Borrel en Bittergarnituur

Hapjesarrangement en -plateau

×

Hapjesarrangement

Met onze hapjes catering kunt u zorgeloos genieten van de lekkerste borrel en bittergarnituur voor uw evenement of bijeenkomst. Wij hebben diverse hapjes samengesteld om uit te kiezen. Deze zijn los of als arrangement te bestellen. Voor kleine gezelschappen of grote groepen, deze hapjes doen het goed op elk feestje.

Hapjesplateau

Bestel nu het ideale hapjesplateau vol met hapjes voor bij de borrel of als maaltijd. Een rijkelijk gevulde plank met diverse salades, dipjes, tapenade, wraps en geserveerd met grootmoeders oerbrood. Uiteraard kunnen we dit aanvullen met lekkere warme items zoals balletjes gehakt, gambaspiesje en kipkluifjes.

Bekijk de brochure

Bekijk onze brochure of neem contact op voor een passend advies of offerte op maat.

Neem contact op

Online Bestellen

Onze tijden:
Kantoor ma/vrij: 08:00 – 18:00
Zaterdag: Op afspraak
Catering: 7 dagen p/w
Gratis bezorgd in Veenendaal vanaf € 47,50.
Bezorging door heel Nederland mogelijk.
Zijdevlinderhoek 9
3905 KC Veenendaal
0318 – 555 876
info@demaescateringservice.nl
Op basis van 18 waarderingen.
Max van Manen
Max van Manen
2019-09-27
Geverifieerde
De Maes heeft het diner voor mijn (studie)vrienden verzorgd op 14 september 2019 bij mijn ouders thuis. Alles was tot in de puntjes verzorgd: de tafels waren prachtig gedekt, gangen werden op verschillende afgesproken tijden geserveerd en alles werd achteraf netjes opgeruimd. Tevens was het eten erg lekker en hebben de gasten enorm genoten. Bedankt Dick!
Geurt V Lagen
Geurt V Lagen
2019-07-30
Geverifieerde
Lekker eten
Paul Frankenhuizen
Paul Frankenhuizen
2019-01-29
Geverifieerde
Fantastisch gegeten weer!
Over ons

Over ons

Om van uw ontvangst een succes te maken spreken wij u graag persoonlijk over uw wensen. U heeft het voor het zeggen en wij vullen het in. Op de juiste locatie, met de beste ingrediënten, perfect uitgevoerd door gastvrije en bekwame medewerkers. Onze smaak is eenvoudig, we willen altijd het beste.

DeMaes Cateringservice