"> ', { 'anonymize_ip': true });
Dessert en Oud Hollandse ijskar

Dessert en Oud Hollandse IJskar

×

Dessertbuffet & Oud Hollandse ijskar

Ter afsluiting van een heerlijk diner bieden wij graag diverse mogelijkheden voor een smakelijk toetje in de vorm van een dessertbuffet of onze klassieke Oud Hollandse ijskar. Voor een klein of groot gezelschap kunnen wij heerlijke losse desserts serveren. Denk hierbij aan een soesjestaart, bavaroise, ijstaarten, grand dessert of een lekkere kaasplank.

Bekijk brochure

Dessertbuffet
Tevens kunnen wij een mooi dessertbuffet verzorgen. Dit buffet is geheel naar eigen wens in te vullen met onder andere een lekkere bitterkoekjesbavarois, roomijstaart, fruitsalade, soesjestaart of een mooi kaasbuffet.

Oud Hollandse ijskar
Met onze Oud Hollandse ijskar verzorgen wij heerlijke, vers bereide ijssoorten op hoorntjes, handijsjes of naar eigen wens in te vullen ijs. Onze ijskar is ook per dag los te huren. Vraag naar onze brochure en ontdek de mogelijkheden of neem contact op voor een passend advies en/of een offerte op maat.

Vraag offerte aan

Onze tijden:
Kantoor ma/vrij: 08:00 – 18:00
Zaterdag: Op afspraak
Catering: 7 dagen p/w
Gratis bezorgd in Veenendaal vanaf € 47,50.
Bezorging door heel Nederland mogelijk.
Zijdevlinderhoek 9
3905 KC Veenendaal
0318 – 555 876
info@demaescateringservice.nl
Op basis van 21 waarderingen.
Peter Verbaas
Peter Verbaas
2021-02-04
Geverifieerde
Geweldige service, hadden een Bosmenu besteld en laten bezorgen in Landal park. Allemaal volgens afspraak en bijzonder gode verzorgd. En lekker........ we raden het iedereen aan
Eef A
Eef A
2021-01-25
Geverifieerde
Wat een fantastisch bedrijf! Top service, heerlijk eten, professioneel en super snel 🙂
Max van Manen
Max van Manen
2019-09-27
Geverifieerde
De Maes heeft het diner voor mijn (studie)vrienden verzorgd op 14 september 2019 bij mijn ouders thuis. Alles was tot in de puntjes verzorgd: de tafels waren prachtig gedekt, gangen werden op verschillende afgesproken tijden geserveerd en alles werd achteraf netjes opgeruimd. Tevens was het eten erg lekker en hebben de gasten enorm genoten. Bedankt Dick!
Geurt V Lagen
Geurt V Lagen
2019-07-30
Geverifieerde
Lekker eten
Neem contact op met DeMaes Cateringservice

Over ons

Om van uw ontvangst een succes te maken spreken wij u graag persoonlijk over uw wensen. U heeft het voor het zeggen en wij vullen het in. Op de juiste locatie, met de beste ingrediënten, perfect uitgevoerd door gastvrije en bekwame medewerkers. Onze smaak is eenvoudig, we willen altijd het beste.

DeMaes Cateringservice