"> ', { 'anonymize_ip': true });
Buffet en Soepen

Buffet en Soepen

×

Buffet catering:

Bent u met een klein of groot gezelschap en wilt u dat iedereen lekker zijn eigen keuze kan maken? Buffet catering is dan de ideale oplossing. Als DeMaes Cateringservice hebben wij al ruim 26 jaar ervaring om voor iedereen de beste en lekkerste gerechten te kunnen presenteren. Een warm en koud buffet met eventueel soep of dessertbuffet kunt u gemakkelijk bij ons bestellen. Groot en klein. Van 5 tot 500 personen. Voor zowel zakelijk als particulier wij verzorgen het graag.

Buffet catering met partyverhuur
Wij hebben ook alle mogelijkheden in huis om buffet geheel aan te kleden met ons partyverhuur. Van servies en bestek tot aan partytenten, heaters en verlichting. Vraag naar onze brochure voor de mogelijkheden van ons warm en koud buffet of neem contact op voor een passend advies en een op maat gemaakte offerte.

Hapjes, koud en warm buffet

Wij hebben diverse buffetten samengesteld. Van een heerlijk hapjesbuffet tot aan 3 soorten koude en warme buffetten. Bekijk de brochure voor de prijzen en inhoud. Uiteraard is alles bespreekbaar en kunnen we het geheel naar eigen wens voor u inrichten.

Brochure hapjes, koud en warm buffet

Soep(buffet)

Trek in een lekker kopje soep? Voor een klein gezelschap en groter? Wij maken onze soepen zelf en kunnen geheel naar uw wens aanpassen. Diëten en afwijkende eetgewoontes zijn voor ons geen probleem!
Wij kunnen onze soepen per kop leveren of in een buffetvorm. Hierbij gaan wij uit van 2½ kop soep persoon. Uiteraard kunnen wij dit leveren met passend garnituur zodat het genoeg is voor een volledige maaltijd.

Brochure soepen

Themabuffet

Liever uw buffet aankleden met een mooi thema?
Wij hebben diverse themabuffetten voor u.
U heeft keuze uit:
• Italiaans;
• Zuid-Amerikaans;
• Indonesich;
• Amerikaans.

Brochure thema buffetten

Indien u specifieke wensen heeft, laat dat dan aan ons weten en wij vullen het voor u in.

Neem contact op

Onze tijden:
Kantoor ma/vrij: 08:00 – 18:00
Zaterdag: Op afspraak
Catering: 7 dagen p/w
Gratis bezorgd in Veenendaal vanaf € 47,50.
Bezorging door heel Nederland mogelijk.
Zijdevlinderhoek 9
3905 KC Veenendaal
0318 – 555 876
info@demaescateringservice.nl
Op basis van 21 waarderingen.
Peter Verbaas
Peter Verbaas
2021-02-04
Geverifieerde
Geweldige service, hadden een Bosmenu besteld en laten bezorgen in Landal park. Allemaal volgens afspraak en bijzonder gode verzorgd. En lekker........ we raden het iedereen aan
Eef A
Eef A
2021-01-25
Geverifieerde
Wat een fantastisch bedrijf! Top service, heerlijk eten, professioneel en super snel 🙂
Max van Manen
Max van Manen
2019-09-27
Geverifieerde
De Maes heeft het diner voor mijn (studie)vrienden verzorgd op 14 september 2019 bij mijn ouders thuis. Alles was tot in de puntjes verzorgd: de tafels waren prachtig gedekt, gangen werden op verschillende afgesproken tijden geserveerd en alles werd achteraf netjes opgeruimd. Tevens was het eten erg lekker en hebben de gasten enorm genoten. Bedankt Dick!
Geurt V Lagen
Geurt V Lagen
2019-07-30
Geverifieerde
Lekker eten
Neem contact op met DeMaes Cateringservice

Over ons

Om van uw ontvangst een succes te maken spreken wij u graag persoonlijk over uw wensen. U heeft het voor het zeggen en wij vullen het in. Op de juiste locatie, met de beste ingrediënten, perfect uitgevoerd door gastvrije en bekwame medewerkers. Onze smaak is eenvoudig, we willen altijd het beste.

DeMaes Cateringservice