"> ', { 'anonymize_ip': true });
Barbeque

BBQ catering

×

BBQ catering

Wat is er lekkerder dan op een mooie zomerse dag genieten van een stukje vlees, vis en zelfs vegetarisch gerechten van de barbecue? Bij DeMaes Cateringservice hebben wij alles in huis om dit tot een groot succes te maken. Wij verzorgen BBQ catering voor iedere bijeenkomst. Van lekker in de achtertuin tot een groot zakelijk evenement. Ontdek nu al onze mooie arrangementen.

Kamado barbecue

Fan van low & slow bbq? Probeer onze Kamado bbq eens. Naast dat het een mooie blikvanger is, maken wij op deze bbq maken de mooiste en lekkerste gerechten voor u in een handomdraai. Deze Kamado bbq kunnen wij leveren samen met een tal van andere facilitaire voorzieningen  zoals heaters, partytenten en verlichting om van uw bijeenkomst echt een feest te maken

Bekijk de brochure

Kijk in onze brochure voor de mogelijkheden van onze BBQ catering of neem contact op en laat u vrijblijvend adviseren voor een arrangement op maat.

Neem contact op

Onze tijden:
Kantoor ma/vrij: 08:00 – 18:00
Zaterdag: Op afspraak
Catering: 7 dagen p/w
Gratis bezorgd in Veenendaal vanaf € 47,50.
Bezorging door heel Nederland mogelijk.
Zijdevlinderhoek 9
3905 KC Veenendaal
0318 – 555 876
info@demaescateringservice.nl
Op basis van 21 waarderingen.
Peter Verbaas
Peter Verbaas
2021-02-04
Geverifieerde
Geweldige service, hadden een Bosmenu besteld en laten bezorgen in Landal park. Allemaal volgens afspraak en bijzonder gode verzorgd. En lekker........ we raden het iedereen aan
Eef A
Eef A
2021-01-25
Geverifieerde
Wat een fantastisch bedrijf! Top service, heerlijk eten, professioneel en super snel 🙂
Max van Manen
Max van Manen
2019-09-27
Geverifieerde
De Maes heeft het diner voor mijn (studie)vrienden verzorgd op 14 september 2019 bij mijn ouders thuis. Alles was tot in de puntjes verzorgd: de tafels waren prachtig gedekt, gangen werden op verschillende afgesproken tijden geserveerd en alles werd achteraf netjes opgeruimd. Tevens was het eten erg lekker en hebben de gasten enorm genoten. Bedankt Dick!
Geurt V Lagen
Geurt V Lagen
2019-07-30
Geverifieerde
Lekker eten
Neem contact op met DeMaes Cateringservice

Over ons

Om van uw ontvangst een succes te maken spreken wij u graag persoonlijk over uw wensen. U heeft het voor het zeggen en wij vullen het in. Op de juiste locatie, met de beste ingrediënten, perfect uitgevoerd door gastvrije en bekwame medewerkers. Onze smaak is eenvoudig, we willen altijd het beste.

DeMaes Cateringservice