Kerst 2019

Klik hier voor ons kerstmenu in pdf formaat

Kerstbuffet

Warm
Varkenshaasmedaillons met peperroomsaus
Kipstukjes in romige gele currysaus
Traditionele stoofschotel van Binnenvelderrund
Saffraanrijst
Romige aardappelgratin met lente-ui
Gemengde wintergroenten

Koud
Gerookte zalm
Garnalen met cocktailsaus, separaat geserveerd
Gerookte makreel
Wildpaté met compôte
Parmaham met meloen
Rosbief met kappertjes, rode uiringen en pesto
Rundvleessalade, mooi en grof
Huisgemaakte zalmsalade, van verse zalm
Rauwkostsalade DeMaes

Bijlagen
Brood, mooie grootmoeders oerbroden
Kruidenboter
Bijpassende sauzen: knoflook en kerrieroom

Tapasbuffet

Warm
Kipaperito’s
Gehaktballetjes in tomatensaus
Aardappel tortilla in omeletvorm
Pittige Spareribs
Gamba omwikkelt met rauwe, gerookte ham
Gewokte paddenstoelen met knoflook en tuinkruiden

Koud
Garnalensalade met appel en ui
Aardappelsalade met knoflook
Seranoham met geitenkaas
Coppaham met meloen
Gegrilde courgette met manchego
Gemarineerde olijven
Gerookte kipfilet met kiwi
Gedroogde Fuetecworstjes
Chorizo

Bijlagen:
Grootmoedersbroden mais
Huisgemaakte tapenade met tomaten, olijven en
knoflook in carrousel met zeezout en kruiden


NOTE:

Bovenstaande buffetten serveren wij in deze samenstelling vanaf 10 gasten .
Indien u met minder dan 10 gasten bent wordt het buffet en de presentatie hiervan, afhankelijk van het aantal personen en in overleg met u, aangepast.
Graag geven wij u meer informatie via 0318-555876 of via info@demaescateringservice.nl

Kerstbrunch

Bestaande uit:
Diverse broodsoorten
3 Verschillende soorten kaas
2 Verschillende soorten vleeswaren
Diverse zoetbeleg
Filet Americain
Gerookte zalm
Rundvleessalade met rauwkost en fruit
Sausages: gebakken ontbijtworstjes
Boeren roerei
Fruitsalade
Kerstmousse

Kerstdessert

Kerstmousse, geserveerd in een glas
Kaasplank met 5 soorten Hollandse kaas

Kerst Hors d’oeuvre

Koude kerstschotel – vanaf 2 personen –
Huisgemaakte zalmsalade, gegarneerd met visgarnituur
en / of
Huisgemaakte rundvleessalade gegarneerd met luxe vleesgarnituur en vers fruit

Kerstplateau

Koude gerechten als;
Huisgemaakte salades
Diverse Hollandse kaassoorten
Verschillende vleesgerechten
Diverse soorten vis
Gevulde eieren
Gemarineerde olijven en knoflookolijven
Wraps met zalm en carpaccio
Pesto, tapenade, kruidenboter en sauzen
Grootmoeders oerbrood

Warme gerechten, aanvulling tegen meerprijs
6 gamba’s, afgelakt met chilisaus
3 balletjes gehakt, afgelakt met bbqsaus
50 gram malse kipsaté met satésaus

Bovenstaand plateau serveren wij in deze samenstelling vanaf 10 gasten .
Indien u met minder dan 10 gasten bent wordt het plateau, afhankelijk van het aantal personen aangepast.
Graag geven wij u meer informatie via
0318-555876 of via info@demaescateringservice.nl

De Maes Cateringservice

0318 - 555 876
info@demaescateringservice.nl

KHN Voorwaarden

Btw-nr: NL 8028.43.050.B.01
KVK-nr: 30120745
Iban: NL56 INGB 0004984909

Ons adres
Zijdevlinderhoek 9
3905 KC Veenendaal
Routebeschrijving