Buffetten

Koud/warm buffet 1

Warm
Aardappelgratin
Kip met zoetzure saus en vruchten of Beenhamreepjes met honingmosterdsaus
Balletjes gehakt in satésaus
DeMaes Groenten

Koud
Aardappelsalade
Rauwkostsalade DeMaes
Rundvleessalade
Kipfilet, fricandeau en rosbief
Ardennerham met meloen
Garnalensalade
Makreelpresentatie

Bijlagen
Brood, mooie grootmoeders oerbroden
Bijpassende sauzen: cocktail, knoflook en kerrieroom
Kruidenboter

Koud/warm buffet 2

Warm
Gerookte beenhamreepjes met champignons, uien en pepersaus
Kipsaté-schotel met stoofgroente
Balletjes gehakt in zoetzure saus
Nasi goreng
Aardappelgratin met lente-ui en gegratineerd met kaas
Gewokte groenten

Koud
Gerookte zalm
Garnalen met de cocktailsaus apart
Makreelpresentatie
Kaasplank met 5 soorten Hollandse kaas
Paté met compote
Ardennerham met meloen
Fricandeau
Rundvleessalade
Zalmsalade
Rauwkostsalade DeMaes

Bijlagen
Brood, mooie grootmoeders oerbroden
Kruidenboter
Bijpassende sauzen: cocktail, knoflook en kerrieroom

Koud/warm buffet 3

Warm
Warm gerookte beenham – vers van het mes – aan het buffet te snijden
Kip tropical-schotel met stoofgroenten en ananas
Varkenshaaspuntjes in roomsaus
Balletjes gehakt in satésaus
Gewokte groenten
Aardappelgratin met lente ui en kaas gegratineerd
Nasi Goreng

Koud
Gerookte zalm
Makreelpresentatie
Gerookte paling
Kaasplank met 5 soorten Hollandse kaas
Trio van gedroogde hammen
Aardappelsalade
Zalmsalade
Pastasalade met kaas
Griekse salade
Rauwkostsalade

Bijlagen
Brood, mooie grootmoeders oerbroden
Kruidenboter
Bijpassende sauzen, coctail, knoflook en kerrieroom
Fruitsalade

Warme buffetten

Speenvarken ham (8-12 personen per ham)
– Gepekeld en gerookt incl. cumberlandsaus

Canadese beenham (4-6 personen per ham)
– Gemarineerd in mengsel van kruiden en honing

Bourgondische beenham (25 personen per ham)
– Licht gepekeld en gerookt, omwikkeld met een kruidenjasje

Gelderse beenham (50 personen per ham)
– Licht gepekeld en gerookt, gemarineerd in basilicumsaus

Varkenshaaspuntjes
– Geserveerd in champignonroomsaus

Italiaanse gehaktballetjes
– Gebraden rundergehakt in basilicumtomatensaus

Lasagne
– Groente, zalm of verschillende vleessoorten

Gebraden varkensrib
– Varkensfilet in champignonsaus

Runderlende / entrecote
– Geserveerd met kruidensaus

Runderhaaspuntjes
– Geserveerd in rode wijnsaus

Kipfilet
– Kip in kerriesaus
– Kip in satésaus
– Kip in zoetzure saus

Diverse ragouts
Afhankelijk van het seizoen bereiden wij:
– Kalfsragout
– Wildragout
– Gevogelteragout
– Lamsragout

Visspecialiteiten
– Kabeljauw met witte wijnsaus
– Zalmmootjes en/of medaillons in roomsaus
– Vispapillotte met zalm, garnalen en pangafilet

NB: als aanvulling op koud buffet, ½ portie nemen!, ½ portie nemen!

De Maes Cateringservice

0318 - 555 876
info@demaesgastvrij.nl

KHN Voorwaarden

Btw-nr: NL 8028.43.050.B.01
KVK-nr: 30120745
Iban: NL56 INGB 0004984909

Ons adres
Zijdevlinderhoek 9
3905 KC Veenendaal
Routebeschrijving